Anoniman -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (5.6.2012 23:32:54)
|
zenetino [sm=smiley31.gif] snelle [sm=smiley31.gif] tash, super za piletinu [sm=bravo.gif] i super za prozore!! [sm=bravo.gif] davaj slicke! yula, ma gde kasno, uzivaj! [sm=bravo.gif] mogu da zmailim kako mu je samo znimljivo da jede sam! moja beba je prosle noci krkljala, probudila se sa 37.4, slinava i znojava ... sveki i ja je danas vodile kod dr. ona nas poslala kod orl, sumnjivo joj bilo jedno uvce, pa kao da proverimo. naletesmo na neku sacuvaj Boze... [sm=zmeden.gif] niti je sta zanima sta joj ja govorim, jos hoce da se svadja sa mnom. zamislite, kaze anemicna sluznica nosa. ja rekoh mislili smo da je anemicna, pa smo bili kod hematologa, tamo su joj bili super rezultati, dr nije nista ukljucio, samo je rekao da pojacamo ishranu i da dodjemo za mesec dana. a ona me gleda u neverici, kao pa jel proslo tih mesec dana. kao da hoce da mi kaze idite pa cete da vidite da vam je dete anemicno. u ta ta. onda opet poce.. sluznica moze biti ovakva od anemije ili alergije. e pa kad me vec vuces za jezik, onda.. ja joj ispricam da je dete alergicno, kad ce ona meni: a ko joj je to utvrdio, a sto vi to meni pricate, recite pedijatru, to s ene leci do dve godine, ja vise nemam nista da vam kazem. [sm=smiley29.gif] sreca njena sto sam bila sa sveki, a ona je smirena zena, pa sam i ja iskulirala, inace bih joj nabila pesnicu u usta. jos je ispalo kako ja nju kudim jer ne radi dobro svoj posao, nego je ispravljam. rekla je nesto kao: vi mesate hiruske i internisticke stvari. doslo mi da kazem molim??? [sm=smiley22.gif] mislim, sta je uopste pominjala anemiju i alergiju, kad to nije njen fax, zar je mislila da cu da cutim kao kip. uglavnom, naskrabala je nesto, ja sam zgrabila papir i krenula da izadjem, a ona me joj na vratima spopala da sledece nedelje na kontrolu ne dolazimo pred kraj smene. aaa u tom grmu lezi zec, a zato si ti takva kucka, mamicu ti tvoju. [sm=smiley35.gif] ovo je bre beba od 10 meseci i ima da je primis kad bilo, sta me briga sto ti je kraj smene. odlepila sam. posle sam se vratila do nase dr, sveki me cekala sa K u parku.. dobili smo sinacilin sirup 7 dana i operil kapi 5 dana,a pa na kontrolu. u cetvrtak je vodimo na kontrolu kod fizijatra, da pokusam da produzim porodiljsko jos 3 meseca, ako bude moglo... uglavnom, ziva sam precrkla da joj nesto ne bude od antibiotika, ali hvala Bogu sve je proslo ok. isla sam i ja popodne na jedan detaljniji pregled koji jednog naseg vrsnog strucnjaka i super je sve. cekam jos neke rezultate da mi stignu, ali se nadam da ce to sve biti ok. onda sam u povratku svratila kod frizera da se castim, posle sto godina. posle one pavlake juce, nista joj nisam vise uvodila. danas sam joj dala malo slaninice sa hlebom za veceru, odusevila se. ali je malo nakon toga pocela da kasljuca, kasljucala je bar 3-4 minuta bez prestanka. uplasila sam se pa joj nisam dalje davala slaninu. da li je moguce da joj je to smetalo? ne znam da to nije previse za njen stomak, niti kada deca smeju da jedu te masne stvari. sta mislite da krenemo sutra sa paprikom? od kada se ona uvodi? ja ne znam sta bih joj dalje uvodila... nemam ideje. predlozi??
|
|
|
|