Yula
|
Ovo moram zasebno da zapisem, radi moje evidencije i kasnje lakseg pronalazenja. Mi vec dva dana ne uvodimo nista, jer planirala sam da mu uvedem svez paradajz ali nikako da mi se potrefi povoljan trenutak za to, jer sam zelela da mu ga dam sa hlebom i pavlakom. Mislim da cu mu sutra uvesti svinjetinu i to preko sunke, ako je imam kuci, posle cu da proverim. Nije hteo sveze voce da jede u parcicima, samo mleveno, ma cak ni rendanu jabuku nije hteo da okusi, gadio se. Jbg, ja sam ga navadila da jede stogo miksovane kompote. Ali, moja sveki ne bude lenja, oljusti jabuku i sedne pored njega i pocne da jede, a za njega stavi na tanjiric jedno parce. On gledao, pa ga uzme, lizne i zgrozi se, zatim ponovo lizne, pa zagrize i smaze celu jabuku Sutradan sam mu dala i bananu, isto ju je pojeo bez problema, zapravo dve manje Za sada jedemo svo voce sveze osim kruske, nju mu jso nisam svezu davala. To su breskve, jabuke, kajsije, dinje i banane. Zao mi je sto smo dva dana izgubili, ali dobro. I da, nazalost, ne dolazimo na leto u Srbiju , ali dobro, bar cu zavrsiti ( valjda ) obaveze oko resavanja svog statusa ovde. Trebalo bi da idemo na more ovde. Mnogi zele da idu na Azurnu obalu, a mi bas zeleli u Grcu P.S. Ne znam da li sam spomenula da smo uveli spanac preko teglica. Mislila sam bila da se osuo po rukama od spanaca, ali nije definitivno je od vrucine, to su mi rekle sve mame u parku da su njihova deca imala,a ne jede spanac vec nekoliko dana i sve je isto, a imao je taj osip i pre njega. P.P.S. Najvaznije sma zaboravila da vam kazem! danas u parku Lazar uzeo od nekog deteta keksim i poceo da jede! Ja siznula, zgrabila dete i strapala ga odmah u kolica da krenemo kuci. I tu neke zene me smire i kazu da sacekam, i zaista sve je bilo ok, ni traga ikakvoj reakciji. A pre neki dan mm uzeo na stapic za usi malo belanceta i na drugi stranu izmesano belance i zumance i kapnuo bebi malo na nogu. Nista se nije desilo Bas sam bila iznenadjena. Kako god, 22.juna idemo na PRIC test.
< Poruku je uredio Yula -- 31.5.2012 23:26:53 >