Novosadjanka T. -> RE: Razvod braka (6.5.2010 2:32:47)
|
Zivot je isuvuse kratak da bi se delio sa pogresnom osobom. Probas, ako valja super![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ako ne valja, svako na svoju stranu i gotovo! Ne kazem da olako treba dizati ruke od braka, ali ako te izjeda situacija ili situacije, ne mozes preci preko nekih stvari, onda prijatno i dovidjenja. Zivci se ne kupuju na rinfuz!!! A jos ako su i deca tu: nije li bolje da imaju dva roditelja koliko toliko normalna, nego jednu disfuncionalnu porodicu. Sta treba da slusaju svadje, vredjanja, gledaju batine? Ne razumem. Licno mogu mnogo toga da "progutam", zazmurim na jedno ili oba oka, ne hvatam ga za svaku rec, ne kontrolisem i ne dam da mi ukracuje slobodu na bilo kojji nacin. Jesmo mi u braku 10 godina, ali to ne znaci da sam ja prvenstveno zena, ne ja sam majka i osoba sa imenom i prezimenom(to stanje je promenljivo), jedinka sa svojim mislima i osecanjima,potrebama i manama, pa tek onda zena. Najvaznije je da je tu kada treba, da obezbedjuje porodicu na sve nacine. Da toga nema....ne bi bila u braku. Moja sestra se razvela posle 20g. i procvetala je. Svi su je osudjivali sem mene, ako se razvela i treba. Lenstina, negativac, bezosecajni smor. Kome on treba? Moja sestra se napokon smeje!!!!I njena deca sa njom!!!
|
|
|
|