Anoniman -> RE: Razvod braka (27.7.2010 11:24:29)
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Gagi, dotle došlo?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Meni je malo poražavajuće što mnogi ljudi ulaze u brak sa mišlju "jednom se živi, ako ne uspe, uvek se mogu razvesti". Dakle, ovo nisam lupila, znam mnogo primera. Ljudi odustaju na prvi problem, jer znaju da je lako razvesti se. A zaista je lako. Po meni bi to trebalo malo bolje urediti, imam jednu poznanicu u Hrvatskoj koja je trudna podnela zahtev za razvod, jer je shvatila da njen muž ipak nije "the One". Morala je da ostane sa njim u braku, još godinu dana, kako bi oboje bili sto posto sigurni da nisu jedno za drugo, jer imaju dete. Sa druge strane, naravno da je bolje dobar razvod nego loš brak...ali mnogi se bezglavo upuštaju u bračne vode i roditeljstvo, upravo sa tim "lako ću se razvesti". To me nervira. e Nedjo, to sam ja htela da kazem gore..Slazem se, i primetila sam da ...jedna stvar ne ide (jedan aspekt) i odmah razvod. Pa zaboga, ne postoji LIK sa kojim ce SVE da funkcionise. nema sanse..
|
|
|
|