Olivera72 -> RE: Razvod braka (31.8.2009 19:05:28)
|
Eh, ja upravo prolazim kroz razvod braka....haos, strasno, uzas, ne znam kako da vam opisem...a najgore je za dete. Tesi me jedino to sto se nadam da cemo moja cerka i ja ipak naci neki mir i zajednicki jezik, kad sve ovo prodje. Bila sam u braku 12 godina. Bilo je sve ok prvih 5 god ali sam ja onda postala sumnjicava i to sa razlogom. U mobilnom su bili cudni brojevi, lagao je ciji su i na kraju ga upecam da prica sa NJOM. No, zarad deteta, predjem preko svega i krenemo iz pocetka da bi sad puklo skroz. Kafana, alkohol, zakljucavanje telefona, po 600 poruka poslatih mesecno i ogroman telefonski racun na mobilnom, naveo me je da pocnem da sumnjam. Proverim njegov komp i nadjem da je trazio reci pesama za zelene oci, poreklo imena Vesna, ljubavne SMS poruke i sl. Puknem, sta bih drugo....a u kuci, tj kad je kuci, med i mleko, mada uglavnom nije bio kuci...i tako, posle zadnje svadje, kaze mi da nece da zivi u zatvoru (inace radi u firmi i privatno radi tetovaze(tako je i nalazio "devojke")) i spakuje se i ode (iz moje kuce) a ja tek posle cujem raznorazne price koje potvrdjuju da je bio u nekoj vezi (dal je bilo samo muvanje ili nesto vise, nikad necu saznati) iako se kleo u dete da nije nista kriv...Nikad nije donosio celu platu kuci, ko zna gde je trosio, sto zaradi od tetovaza isto, i na kraju kaze da NIJE KRIV. Ja ne radim nigde, trudim se sad da nadjem posao i nesto sam vec nasla da popunim budzet, ali zivot mi se raspada a i ja sa njim. Recite mi svoje misljenje ili neki savet, ako ga imate. Kako da prebrodim krizu????
|
|
|
|