Anoniman -> RE: Razvod braka (6.6.2009 15:42:36)
|
Ne znam da li sam pronasla odgovarajucu temu, jer nas dvoje nismo u braku vec samo zivimo zajedno, ali ajde da bar ovde izbacim to iz sebe... Od malena je bio problematicno dete i sve sam to od pocetka znala ali mislila sam da je sve to prerasao... Dok prosle godine nije opet posegao za tim... Prvo su isle tablete za spavanje... Posle toga je mozda bilo i nesto jace, nisam sigurna... Sigurna sam samo da nikada nije stavio iglu u venu... Iselila sam se iz stana, ostavila sam ga... Patio je i naucio se pameti - bar tako tvrdi... Od tada je proslo i vise od pola godine, ali ja mu vise nista ne verujem... Stalno sam u strahu da ce opet pobeci od nekog problema pomocu tableta, ali se plasim da tu ne dodje u obzir i svaki put sve teza vrsta droge... Sigurna sam u njegovu ljubav, nikada mi nista lose nije uradio, sve do ovoga, a to je unistilo skoro sve u meni... Da li ima svrhe ostati i pokusati ili otici dok je jos vreme, dok nema neduznih koji bi patili zbog svega toga, mislim na decu... Plasim se da donesem neku odluku da se ne bih pokajala, ali isuvise je veliki strah da rizikujem i pokusam da gradim zivot sa takvom osobom... S druge strane, plasim se i da ne podigne ruku na sebe, mene ili moje bliznje ako ga budem ostavila... Znam da mi niko ovde ne moze resiti problem, da je sve to samo moja odluka, ali lakse je ipak se nekome poveriti, makar ovako...
|
|
|
|