Verolina -> RE: Razvod braka (24.6.2014 19:07:38)
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa tako i treba, evo moj otac se preozenio i meni ce ostati nista najverovatnije.. tako da to sve treba da se odradi. moja mama nije trazila svoj deo i sad zivi kao podstanar... znaci ja sutra ako se razvedem, bicu na ulici, sve sa platom... ne zanima mene njegova pomoc, nego cista ta neka bliskost koju smo izgubili od kad se ozenio. Jovice, mooooooooooooooolim te....Pogledaj kontradiktornosti o kojima ti pricas? Prvo nista ti nece ostaviti, pa si ozlojedjena zbog toga, a drugo ne treba ti njegova pomoc...odluci se zbog cega ti je krivo! I da, niste vi izgubili bliskost nakon sto se tvoj otac ozenio, vec ste je izgubili odavno ili je nikada niste ni imali. Moze neko da ima deset brakova, ako je korektan covek svoju decu nece zaboraviti nikada. Druga zena nije kriva za to. Svi snosimo odgovornost za nase postupke, pa tako i tvoj otac. Sto se tice toga sto ti nazivas provokacijom-ja ne provociram Indi, ne zelim joj nista lose vec prosto ne verujem ni u sta sto ona pise jer se njene price menjaju kako vetar duva, jer su tome svedocile sve njene price sa foruma. I daaaaaaaaaa, ja na patetiku ne padam, samo na cistu dusu, cega je vidim na ovom svetu sve manje[sm=smiley13.gif] A patetici se smejem. Pogotovo kombinaciji patetike i lagarije po noci. A razvod dvoje ljude je za mene bolan momenat i saosecam se uvek kad za to imam osnov.
|
|
|
|