Verolina -> RE: Razvod braka (23.6.2014 23:06:53)
|
Jao, Indi, nije , bre, brisao tebe, nego tvoje psovke[sm=jezicek.gif] Na kojim si ti drogama, daj i meni malo[sm=smiley36.gif]Zeno, pazi sta ti radis, ajd sad ozbiljno, i onda meni kazes kako ja treba da lecim zivce..Pazi ovako: 2010. govoris zajedno sa jednom clanicom kako su svi ljubomorni na vase muzeve..Dizes bunu na Rr oko Eni, psujes kao vrazji kocijas, a onda kazes kako je to sve zato sto ti imas kosmickog muza , a mi golje, nistavila, bednike...Ludilo[sm=smiley36.gif]imas ultra mega muza, sajber sex, a onda se svakih par meseci ovde pojavis i razvodis se...ne zelim da nabrajam razloge, koga ne mrzi nek trazi unazad. Onda pravis trece dete, pa se najednom razvedes, uzurbano razmisljas o alimentaciji, "penziji" i sl.[sm=smiley36.gif] Dok je za normalnu zenu koja voli svoga muza izuzetno bolno iskustvo prolaziti kroz razvod ti usisavas i smisljas novi disko hit, a onda pricas o pozrtvovanosti tvoga muza. Ja ti kazem, stvarno, Molijer ne bi bolji zaplet napravio[sm=smiley36.gif] Ja stvarno nemam nista protiv tebe, ali daaaaaaaaaaaj, ovo realno ni pas s maslom ne bi pojeo..[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|