Tanjolina -> RE: Razvod braka (20.6.2014 0:12:04)
|
Uh, grozne teme! Ali sta da se radi... I ja imam neki, pa, slican problem, zanima me sta biste vi u mom slucaju? Naime, u braku sam godinu dana, u vezi pre toga 7 godina. Poslednje 2/3 godine nam nisu bile sjajne, ali buduci da se svaki put pomirimo ipak smo napravili svadbu. Onda je postalo nepodnosljivo lose. Odselila sam se. Posle par nedelja sam shvatila da sam u drugom stanju. Naravno, resili smo da zadrzimo bebu. Resili smo i da se preselimo u drugi stan da se niko ne.bi mesao, s obzirom da smo pre nego sto s otisla ziveli kod njega u kuci gde u prizemlju zive njegovi roditelji. Onda je sav pakao poceo da se vraca. Ne samo da je nastavio da me laze (oko izlazaka, raznih dopisivanja, gluposti...) vec skoro da uopste ne ucestvuje u trudnoci, vec 7 mesec. Ide kod lekara i tako neke stvari, ali ne bi mu palo na pamet da malo vremena posveti trudnoj zeni, vec samo drugovima i spartanju u slobodno vreme. Jedino sto je priznao konacno da nikad nece biti porodican covek ali kada spomenem razvod nece ni da se razvede. Ja sam svaki dan ocajna. Gde god se okrenem trudnice su sa muzevima, a ja sama, sa drugaricama ili mamom, a znate vec da trudnice i hormoni sami po sebi urnisu, kao da je malo! Nemam paznju, nikakav dogovor, podrsku, razgovor... Bukvalno sam ocajna. Ne znam da li da se selim sama ili sa njim, ostanem kod mojih, razvedem ili pustim... Jedino sto sam mu obecala je da nece moci sutra da dodje i glumi briznog roditelja a 9 meseci ga nigde nema! Svega mi je dosta i razmisljam da se razvedem, jedino sto znam da ce biti uzasno tesko sa malom bebom na pocetku! Pa, sta biste vi?
|
|
|
|