pandina -> RE: Razvod braka (7.9.2013 19:55:49)
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa joj pandina, nisam znala da ste u tako losim odnosima... bas mi je zao. zadnji put kad smo se nesto dopisivale na nekoj temi planirali ste letovanje Eh, i otisli smo na to letovanje....Pisala sam u temi Prevara. Tamo, na letovanju, se na moje oci vrzmao oko jedne devojke, kao druzenje, zezanje, ja umisljam, ljubomorisem, gusim ga itd. Jednom recju, neprimereno se ponasao kao da je momak na maturskoj ekskurziji. Kada smo se vratili sa letovanja, umesto da izgladi sve ono sto mi je upropastio (ako je to uopste bilo moguce), on usao u dopisivanje sa njom i ko zna sta jos (sto ne znam, ali mogu da pretpostavim sa punim pravom) dok mu nisam videla njenu poruku u telefonu i to je bila kap u casi. Dokaz da su sve moje sumnje bile opravdane. Neko bi mozda rekao da se ovo moze resiti, da nije za razvod, narocito sto se on navodno kaje i obecava da ce uciniti sve da mu se vratim ....Ali ja sam resila da se razvedem jer posle ovoga vise ne bih mogla da budem srecna sa njim, ne bih mogla da mu verujem (kao sto sada dovodim u pitanje i sve sto je bilo ranije, kada sam mu verovala), ne mogu ga gledati i postovati kao sto sam nekada...Ako je mogao da stavi na kocku tako olako ono sto smo gradili godinama, zbog nekog kome zna samo ime i poznaje nekoliko dana, sta da ocekujem u buducnosti?! Ja vise nemam 15 godina da nekog volim samo zato sto je lep, da odrzavam brak samo zato sto imamo dete....Meni je potrebna iskrena ljubav (kakvu smo nekad zaista imali) i postovanje. A da li je ljubav ako si nekome veran samo zato sto znas da to tako treba, da bi bilo opasno da se rizikuje, a ne zapravo sto to iz srca osecas.... Otisla sam u out temu, ali nekako mi nadoslo, morala sam malo da se istresem....Ljubim vas sve[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|