|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
20.4.2012 13:55:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebać

Indy ljubim te, de malo se ohladi i pusti ga ''nek misli da je on glavni'', ženo nauči samo da rukuješ njime, prodri ''u njegov mozak'' i imaćeš brak iz snova. Pazi šta ti kažemuser posted image

Ja moram da se složim.

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 726
20.4.2012 13:59:40   
Anoniman
Moja pokojna baka, tatina mama, je mojoj mami davnih dana rekla "On je dobar čovek, samo moraš da mu nađeš žicu!"
Znam, sad će neko reći "Šta imam da mu nalazim žicu, nek on nalazi moju", a ja mislim da je život igra, pitanje je, koliko dobro ste uvežbali da je igrate... Tako da, svi mi nalazimo žice nekima drugima. Čudno kako kada osvajamo muškarce možemo da im lovimo žicu, da budemo sve što su oni ikada poželeli, a onda u braku ... onda neka on traži našu žicu...
Mislim da za zdrav muško-ženski odnos mora postojati raznih faktora, između ostalog neslaganja i ljubomore (naravno, ovo nisu primarni faktori, nego usputni).

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 727
20.4.2012 14:10:30   
Snelle
IZVORNA PORUKA: minavb

Ponavljam ono što sam zilion puta pisala baš na ovom forumu- prvo hodaj milju u nečijim cipelama, pa mu onda sudi.

Mislim da si stekla pogrešan utisak. Koliko ja vidim, ovde joj svi žele dobro i žele da pomognu. Nisi dobar prijatelj samo ako ideš "uz dlaku prijatelju", već i kad mu ukažeš na to da greši. Indy odlično zna šta ja mislim o njoj, i da, i ja znam kroz šta je sve prošla sa mužem. Ali isto tako znam, iako je ne poznajem, da je prilično impulsivna, i da može da uradi nešto zbog čega bi se sutra kajala. Sa druge strane, nije u životu sve crno-belo, ipak su u pitanju nijanse, lako je odlučiti razvesti se, ali treba posle čitav život živeti sa tom odlukom.
Indy, moj savet, dobro izvagaj šta je za tebe najbolje, koje su pozitivne strane tvog braka, a koje negativne. I kada sve izvagaš, rešenje će samo izaći na videlo user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 728
20.4.2012 14:15:01   
minavb
Stičem utisak da ti čitaš šta ja pišem. Može biti da mi je utisak pogrešan. Da naglasim, da ti ne stekneš pogrešan utisak, ovo je šala.user posted image
Iskreno naiskrenije, na njenom mestu bih probala sve što može, da se ne razvedem od muža ali i da ne moramo da idemo protiv sebe, ni on ni ja.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 729
20.4.2012 14:16:36   
Snelle

Da naglasim, da ti ne stekneš pogrešan utisak, ovo je šala.user posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 730
20.4.2012 14:36:19   
indy_25
Dogovorili smo se necu ici kod tate zbog Denija jer on ide u skolu ne mogu njih dvojicu da ostavim same. Rekla sam mu da ode u Bosnu na 10 dana da razmislimo i ja i on. Eto bicu sama ako neko zeli od vas da mi dodje u goste bujrum sto se kaze rado bi nekog ugostila :)

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 731
20.4.2012 14:38:42   
minavb
Ja sad ne mogu, ali da znaš da ću planirati za sledeću godinu user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 732
20.4.2012 14:42:07   
indy_25

Ja sad ne mogu, ali da znaš da ću planirati za sledeću godinu user posted image

Moze naravno kad god pozelis. Nema veze sto se ne znamo uzivo al smo ovdje jako dugo i komuniciramo virtuelno i kroz postove se i znamo :)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 733
20.4.2012 14:42:49   
Anoniman
Eh, pa neće se valjda razvoditi i sledeće godine? user posted image Sorry, Indy, malo se sprdam, ne zameri mi. user posted image  user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 734
20.4.2012 14:44:31   
Anoniman
OFF: Mina, ovaj avatar... ma jednostavno mi je idealan za tebe! Nadam se da ne shvataš pogrešno! 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 735
20.4.2012 14:46:14   
minavb

IZVORNA PORUKA: Tash

OFF: Mina, ovaj avatar... ma jednostavno mi je idealan za tebe! Nadam se da ne shvataš pogrešno! 

Naravno da shvatam pogrešno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 736
20.4.2012 14:47:10   
Anoniman

Naravno da shvatam pogrešno.

user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 737
20.4.2012 14:51:31   
Anoniman

Jel ti njega voliš Indy?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 738
20.4.2012 14:58:28   
Lilla
Ognjenka, ti si jedna mnogo pametna zena user posted image

Indi, nikad ti ne bih napisala nesto sto ne mislim, niti pomislila sta zlo, polazim uvijek od sebe. Draga, reci cu ti samo jos ovo. Razmisli dobro prije nego odlucis definitivno. Lako je potpisati razvod ali nije lako naci dobrog covjeka i muza a jos teze je naci oca djeci.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 739
20.4.2012 15:13:52   
jelena038
Indi, mislim da ovde ne treba da trazis savet za ovakvo pitanje, na kraju ces jos ti ispasti losa, a to ti ne treba u ovom trenutku. Ja cu te samo podsetiti da se rec "kompromis" u braku koristi za sitne stvari, ne za menjanje identiteta. Ja volim da izgledam ko riba, volim da muskarci plaze jezik za mnom, volim da se smejem da svi cuju i volim da primam komplimente. Onaj ko to trazi da zrtvujem, pojma nema ko sam ja i omanuo je u proceni kao kad je dao pare za deo u autu koji mu ne pase, i ma kako ga uglavljivao, nece mu nikad biti dobar. Zato se ljudi traze godinama, a ne udaju se i ne zene za prvog koji naidje, pa da se kompromisno poodese da svima bude izdrzljivo. Tako da, postavi stvari vrlo jasno sama sebi, najmanje drugima, jer drugi uvek razmisljaju kako bi oni, a to bi ti vrlo malo pomoglo, jer ti da s oni, ne bi bila ti.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 740
20.4.2012 15:23:22   
indy_25
Jeco nisam ja ni trazila savjet. Nego onako pricam sa svima vama tako mi je lakse i ko god sta da napise razumijem nismo isti. A ja znam jel sta cu uraditi i pokusati naci svoj mir i srecu.

Pa ne znam ja tasho. Mislim da ga volim ali meni ljubav nema veze sa srecom. Ja nikad vise nikog necu voljeti sljepo jedino sam tako voljela svog prvog muza. ja mogu sad da volim samo nekog ko me cini srecnom.

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 741
20.4.2012 18:21:17   
snješka
Aaaaaaa Indy, rasplaka me ženo.
Jelena, svaka čast na riječima, ni sama ih drugačije ne bih sročila.
Indy, ovo za ljubav i sreću, nekako je to dvoje povezano, volimo one koji nas čine srećnima.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 742
20.4.2012 18:22:19   
snješka

Moja pokojna baka, tatina mama, je mojoj mami davnih dana rekla "On je dobar čovek, samo moraš da mu nađeš žicu!"
Znam, sad će neko reći "Šta imam da mu nalazim žicu, nek on nalazi moju", a ja mislim da je život igra, pitanje je, koliko dobro ste uvežbali da je igrate... Tako da, svi mi nalazimo žice nekima drugima. Čudno kako kada osvajamo muškarce možemo da im lovimo žicu, da budemo sve što su oni ikada poželeli, a onda u braku ... onda neka on traži našu žicu...
Mislim da za zdrav muško-ženski odnos mora postojati raznih faktora, između ostalog neslaganja i ljubomore (naravno, ovo nisu primarni faktori, nego usputni).

user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 743
20.4.2012 18:54:52   
moja ciklama
čitam..čitam.. i ne znam, šta bih napisala..jednostavno ne znam..
ali želim sa Vama drage moje, da podelim nešto što mi je rekao nesudjeni svekar:
Najbolja je ona žena, koja slušajući ume da zapoveda!
Ove rečenica, podrazumeva LJUBAV!

user posted image

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 744
20.4.2012 19:26:46   
Verus
a ja moram ovu recenicu jako da upijem!user posted image moja keva vec drugi put zivi sa nama i kaze da imam "stav uciteljice" da "nemam takta"...kaze da cu "ga oterati" i takoooo, moram da dobijem casove od tash i bebac kako ovo da izvedem: da misli da je gazda a ja u stvari kolo da vodim! Kao iz big fat greek wedding: man is the head of the household-but woman is the neck, and neck turns head where it wants to go user posted image

IZVORNA PORUKA: bebać

Indy ljubim te, de malo se ohladi i pusti ga ''nek misli da je on glavni'', ženo nauči samo da rukuješ njime, prodri ''u njegov mozak'' i imaćeš brak iz snova. Pazi šta ti kažemuser posted image

Ja moram da se složim.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 745
20.4.2012 19:28:27   
anajid
Verus pridruzicu se i ja tvojim casovimauser posted image ,malo taktike.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 746
20.4.2012 19:29:33   
minavb

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

Najbolja je ona žena, koja slušajući ume da zapoveda!

Amin! Ovo moram da upamtim i da primenim.

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 747
20.4.2012 19:30:18   
Anoniman
Indy , meni je drago sto cete pokusati ponovo user posted image

(odgovor članu anajid)
  Direktna veza do poruke: 748
20.4.2012 19:33:39   
Verus
user posted image uzasna sam! Bas budem bitch i onako, skotina na kvadrat. A ne mogu da se kontrolisemuser posted image
IZVORNA PORUKA: anajid

Verus pridruzicu se i ja tvojim casovimauser posted image ,malo taktike.

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 749
20.4.2012 19:42:52   
Anoniman
meni su te taktike takav napor user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here