RE: Razvod braka (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

branki* -> RE: Razvod braka (18.4.2012 13:45:45)

indy,ti to definitivno?!meni iz tvojih postova tvoj muz nije delovao kao los i problematican covek,pisala si i da izlazis sa drugaricama,ides na trening,skolovanje,sredjujes se.i ovaj njegov gest,da ti placa stan i ostalo,mi ne odaje utisak nekog pokvarenjaka.ali,ti bolje znas.da ne prenaglis?

lesica -> RE: Razvod braka (18.4.2012 13:45:51)

[sm=zmeden2.gif]
Ja necu da mudrujem nista,samo da kazem kako se divim tvom cvrstom i stabilnom stavu i odluci koju si tako mirno i reseno podelila sa nama. Vi ionako znate kako je za vas najbolje.
[sm=smiley31.gif] Ja mogu samo ovo da posaljem.

indy_25 -> RE: Razvod braka (18.4.2012 13:47:31)

Ma on ti je mina pravi seljak primitivan do daske. Ovako se pravi da je gospodin a srce mu seljacko. A ja bad ne volim papke jezim se na njih. Dobar je on u dusi al nismo mi isti ne mogu da se mucim vise. Hocu da budem sama sa svojom djecom tada cu biti najsretnija.

*Alexx* -> RE: Razvod braka (18.4.2012 13:48:30)

Indy [sm=smiley13.gif] [sm=smiley31.gif]

minavb -> RE: Razvod braka (18.4.2012 13:50:26)

Tako je [sm=bravo.gif] A ti zapni da e zaposliš, jer će te uvek zezati oko nečega što ti treba, a on misli da ti ne treba.

indy_25 -> RE: Razvod braka (18.4.2012 13:51:28)

IZVORNA PORUKA: branki

indy,ti to definitivno?!meni iz tvojih postova tvoj muz nije delovao kao los i problematican covek,pisala si i da izlazis sa drugaricama,ides na trening,skolovanje,sredjujes se.i ovaj njegov gest,da ti placa stan i ostalo,mi ne odaje utisak nekog pokvarenjaka.ali,ti bolje znas.da ne prenaglis?

Ma nije on branki los ne mogu to da kazem. Ali to sve sto ifem je protiv njegove volje nije uz mene ni u cemu. Ma jednostavno nismo isti ne znam kako da ti objasnim. Nemamo mi probleme neke. Ali on mene hoce da mjenja on mi ne da vise da obucem suknju stalno me vraca s vrata kad se lijepo obucem. Ma to je za mene teror. Najradije bi me zakljucao i da sam sa o majka i zena e pa ja to nisam samo imam pravo da budem sretna i nikome necu nikada dozvoliti da mi skida osmjeh s lica .

indy_25 -> RE: Razvod braka (18.4.2012 13:52:30)

IZVORNA PORUKA: minavb

Tako je [sm=bravo.gif] A ti zapni da e zaposliš, jer će te uvek zezati oko nečega što ti treba, a on misli da ti ne treba.

Bila sam ja juce na razgovoru za posao trebam doci na drugi u ponedeljak odatle je sve i pocelo.

minavb -> RE: Razvod braka (18.4.2012 13:54:53)

Zašto je tu počelo, zato što tražiš posao ili što si možda otišla u suknji na razgovor?

vonavoj -> RE: Razvod braka (18.4.2012 13:55:31)

IZVORNA PORUKA: indy_25

Najradije bi me zakljucao i da sam sa o majka i zena e pa ja to nisam samo imam pravo da budem sretna i nikome necu nikada dozvoliti da mi skida osmjeh s lica .

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
saljem [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif],i verujem da ces se ubrzo zaposliti i biti srecna sa svojom decicom![sm=smiley1.gif]
sposobna si i hrabra!

branki* -> RE: Razvod braka (18.4.2012 13:55:44)

razumem te indy sve.moj muz je isto malo tezak covek.
razmisli,mada sto vise razmisljas,sve ces biti neodlucnija,neke stvari,ako ne uradis tad kad resis,nikad vise ni ne uradis.ali,posao sa solidnom platom gledaj ako je ikako moguce da nadjes.kad se ima para i finansijska sigurnost,sve je mnogo lakse.[sm=smiley31.gif]

Verus -> RE: Razvod braka (18.4.2012 13:56:39)

indy: pa kako je tako postao odjednom? ne secam se da ti je pre branio da se sredis, uvek ste izlazili odvojeno i slicno...znam da si volela sto ste tako oboje opusteni, i svako izadje sa svojim drugarima: jer se nesto desilo da ga promeni u tom pogledu?

boba 11 -> RE: Razvod braka (18.4.2012 13:57:27)

SVe najbolje ti zelim i divim se tvojoj odlucnosti .Eh da sam ja takva[sm=smiley13.gif]

indy_25 -> RE: Razvod braka (18.4.2012 13:58:57)

Zato sto hocu da radim nisam debil, bez obzira sto nam je finansijska situacija super. Hocu bolan da radim da komuniciram s ljudima pa to je meni nesto normalno. On se buni jer nema potrebe da radim. Onda misli da cu ga ostaviti jer ja to sve tako. A sa suknjicama i stiklama je pocelo od prosle godine. Ebote nemogu se srediti ko zena. Takvu me upoznao i zaljubio se u takvu mene. To sam ja i nece me mjenjati. Postavio mi je uslove nekakve maloprije kao nema suknji stikli i nabrajao. Ptekinula sam ga s tim hocu razvod jer se necu mjenjati ni zbog majke rodjene.

tanjica85 -> RE: Razvod braka (18.4.2012 13:59:06)

Indy, nisam upucena. jel se pricali o problemu?

minavb -> RE: Razvod braka (18.4.2012 14:04:31)

Uh, uslovi i ultimatumi. I ja bih sigurno reagovala kao ti.

indy_25 -> RE: Razvod braka (18.4.2012 14:04:56)

Tnjice nemamo mi probleme mi smo jednostavno dva razlicita svijeta ja imam razumjevanja za sve apsolutne sve dok on nema. Ali eto opet je ispao dobar jer ce mi pomoci na pocetku dok se sve ne sredi. Ma bas sam hladnokrvna. Ne volim kad me neko ne prihvata kakva jesam. Vidim da mu je krivo sto mi nije nimalo tesko palo. Jedino cu mu popustiti ako me bude prihvatio ovakvu. Ali rekao je da nece. Ne bojim se da budem sama. Znam da cu cak i vise dogurati nego kad imam oslonac na nekog. Ma uopste mi nije zao sve je to zivot.

tanjica85 -> RE: Razvod braka (18.4.2012 14:09:02)

[sm=bravo.gif] indy, drzim ti palceve da sve bude kako treba. volim da cujem da i dalje ima hrabrih i sposobnih zena. [sm=bravo.gif]

[sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: Razvod braka (18.4.2012 14:13:02)

ja mislim da ce tvoj muz popustiti i traziti da mu se vratis i kazati da ce on da se promeni,odnosno da se slaze sa tobom,kad vidi da si ti ozbiljna.njega je strah da te ne izgubi kad pocnes da radis,a razvodom te definitivno gubi.

indy_25 -> RE: Razvod braka (18.4.2012 14:14:26)

Pa to je zato vjerovatno sto sam prosla vec jednom kroz razvod mnogo gora situacija od ove. Ma volim sebe najvise na svijetu poslije djece i necu nikome dozvoliti da mi skida osmjeh s lica. I cijenim sebe nece me nikakve osobe u zivotu rastuzivati i mjenjati. Ma cvrsto stojim na nogama. Na djecu necu uopste da mislim i radi djece nista da trpim. Imaju oni dovoljno ljubavi i od mene i od njega. Svjesno gledam na situaciju zato sam i smirena jer je sve to zivot hocu da ga iskoristim na najbolji moguci nacin i da sam sretna dok zivim [sm=smiley1.gif]

Nego hvala vam na lijepim rijecima podrske cekam ga da dodje iz kupovine pa da idem na sport valja mi se sredjivati za novog decka [sm=smiley1.gif]

Ama Branki il ce me voljeti ovakva kakva jesam ili nece biti sa mnom kunem se na djecu svoju. Mrzim takve ljude koji hoce nekog da mjenjaju i da mi unistava moju licnost.

boba 11 -> RE: Razvod braka (18.4.2012 14:15:44)

[sm=smiley36.gif]luda 100%

magnetic -> RE: Razvod braka (18.4.2012 14:17:13)

Secam se da si vec jednom u nekoj temi pisala da je postao ljubomoran kada se sredis i oblacis izazovno.

indy_25 -> RE: Razvod braka (18.4.2012 14:21:03)

IZVORNA PORUKA: magnetic

Secam se da si vec jednom u nekoj temi pisala da je postao ljubomoran kada se sredis i oblacis izazovno.

Ma zaboli me vise dupe hocu da obucem suknjicu do guzice hocu da pravim silikone hocu da treniram i da imam misice i hocu sve to jer me to usrecuje. Mene boli sto me takvu i upoznao zna sve o meni sta hoces vise od mene. Ne varam ga dobra sam u kuci. Izvodim mu raznorazne sexualne tehnike stvarno se trudim da budem i zena i majka i kurva i domacica a on na to sve pljuje. Ma mrs se u p. m. na kvadrat mogu takvih ko on naci gdje hocu. Ma u zadnje vrijeme me nervira uzasno sto je primitivan i u drugim stvarima i to mene pojede. Vidim da smo razliciti.

Verus -> RE: Razvod braka (18.4.2012 14:24:08)

joj indy pade mi ovo smesno...mm bi bio srecan da izvodim bilo kakav sex, ne bi se brinuo o tehnici[sm=jezicek.gif]
IZVORNA PORUKA: indy_25

IZVORNA PORUKA: magnetic

Ma zaboli me vise dupe hocu da obucem suknjicu do guzice hocu da pravim silikone hocu da treniram i da imam misice i hocu sve to jer me to usrecuje. Mene boli sto me takvu i upoznao zna sve o meni sta hoces vise od mene. Ne varam ga dobra sam u kuci. Izvodim mu raznorazne sexualne tehnike stvarno se trudim da budem i zena i majka i kurva i domacica a on na to sve pljuje. Ma mrs se u p. m. na kvadrat mogu takvih ko on naci gdje hocu. Ma u zadnje vrijeme me nervira uzasno sto je primitivan i u drugim stvarima i to mene pojede. Vidim da smo razliciti.

boba 11 -> RE: Razvod braka (18.4.2012 14:25:48)

e pa bas zato je i ljubomoran nisi trebala pokazati sta sve znas[sm=smiley36.gif]

minavb -> RE: Razvod braka (18.4.2012 14:30:23)

Izašla ja pre nekih mesec dana sa drugaricama u grad, dolazim kući oko 3-4h, a on budan, sedi za računarom. Nije smeo ništa da me pita a sigurna sam da je ostao budan jer nisam došla kući ranije.[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>