RE: Razvod braka (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Lilla -> RE: Razvod braka (24.3.2012 22:43:06)

Nedjo, iskrena da budem, nisam ni mislila o tome da bi time prekrsila zakon.

IZVORNA PORUKA: minavb

Izvini, ali zasto mu dozvoljvas to? Ti si u svojoj kuci, na svome. Ako vise be zeli da zivi sa tobom, i takve scene pravi, promeni bravu kad ode kod svojih a stvari mu izbaci napolj3. Nek uzme auto, sud ce naloziti da ga vrati ili proda, ili kako to vec ide.

[sm=smiley20.gif]

vukosava -> RE: Razvod braka (24.3.2012 22:55:17)

IZVORNA PORUKA: Anoniman
Juče je rekao da bi on mene najradije ubio i spakovao u zamrzivač!!! To je rekao svom bratu na telefon. Ali mu je žao deteta, jer posle ostaje bez oba roditelja.

Menjaj brave pod hitno. A njegove stvari daj tvojim roditeljima da dodje da uzme kad bude mogao.

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (24.3.2012 22:56:41)

[Sadržaj poruke je obrisan]

malapufika -> RE: Razvod braka (2.4.2012 22:34:43)

evo i mene iz cekalica pravo u ovu temu....kako je tezak zivot:/danas pricala sa advokaticom komsikom i verovatno se uskoro krece sa procesom

branki* -> RE: Razvod braka (2.4.2012 22:39:10)

pufi,znaci priblizilo se i to.mada,oni pri prvom susretu pokusavaju da vide ima li nade za pomirenje.zelim ti da taj proces prodjes sto bezbolnije i sa sto manje stresa i pokidanih zivaca.ako je moguce.

malapufika -> RE: Razvod braka (2.4.2012 22:40:57)

racicu sammo to da sam pokusala i vidjala se sa njim,,pokusala kunem se da oprostim i dam sansu...toliko sam suza prolila da sam presusila,a kad ga vidim osecam samo hladnocu..i te njegove suze su me otupele nekako....kako god zvucalo

branki* -> RE: Razvod braka (2.4.2012 22:51:52)

ti si se ,bese, zaposlila,tako?vratila si se kod tvojih?ma,pregrmela si najgore,sad samo da se stavi tacka na i.

hanka -> RE: Razvod braka (2.4.2012 22:53:39)

pufi [sm=smiley31.gif]

Jole84 -> RE: Razvod braka (2.4.2012 22:54:21)

Pufika ja i dalje verujem da će to da se izgladi,samo pusti neko vreme.
Želim ti puno sreće i hrabrosti svakako..

malapufika -> RE: Razvod braka (2.4.2012 22:56:10)

nece zene nece,,,a zelim da hoce....svaki razgovor se pretvara u moru ...meni je jedne noci krenula krv na nos i usta od muke..da pocela da radim i istog momenta otisla iz stana....trebace mi jos snage za dalje

Ivanka 75 -> RE: Razvod braka (2.4.2012 23:18:03)

IZVORNA PORUKA: malapufika

nece zene nece,,,a zelim da hoce....svaki razgovor se pretvara u moru ...meni je jedne noci krenula krv na nos i usta od muke..da pocela da radim i istog momenta otisla iz stana....trebace mi jos snage za dalje

Pufi [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

malapufika -> RE: Razvod braka (8.4.2012 22:43:10)

drage moje treba mi savet...sta,kako da radim...ne mogu vise da se mucim i razmisljam?:(((

PoisonEve -> RE: Razvod braka (8.4.2012 22:50:45)

Pufi[sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Razvod braka (8.4.2012 22:54:23)

Ako pitaš da li da se razvedeš ili pomiriš, to samo ti možeš da znaš. [sm=smiley31.gif]

malapufika -> RE: Razvod braka (8.4.2012 23:01:53)

ne naravno.....pitam i vas za misljenje savet ..ocajna sam pa vise ne cujem i ne razumem samu sebe..[sm=smiley31.gif]

indy_25 -> RE: Razvod braka (8.4.2012 23:05:51)

Ako se bas pokajao i ako zelis da mu oprostis moras i da zaboravis. A ako nastavis zivjeti sa njim a stalno mu pricati o tome onda vam nece ici dobro. Ja uvijek oprastam ljudima ako vidim da su se iskreno pokajali ali isto tako i zaboravim sta je bilo.

malapufika -> RE: Razvod braka (8.4.2012 23:10:29)

pa kaje se i vidim da pati mnogo...propao je nacisto na svim poljima ....ali toga se i plasim ...da se ne pretvori sve u pakao kasnije

Anoniman -> RE: Razvod braka (8.4.2012 23:11:21)

Slažem se sa Indy. Kod ovakvih situacija ne pali samo da oprostiš, ako ne zaboraviš (ko može, ja nisam sigurna da bih nadam se da neću morati da saznam), to će polako da vas nagriza. Dokle god to stoji u tvojoj glavi neće biti poverenja a bez poverenja nema ni braka.

malapufika -> RE: Razvod braka (8.4.2012 23:26:28)

hvala vam zene...puno[sm=smiley13.gif]

mikica sa -> RE: Razvod braka (8.4.2012 23:36:16)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Slažem se sa Indy. Kod ovakvih situacija ne pali samo da oprostiš, ako ne zaboraviš (ko može, ja nisam sigurna da bih nadam se da neću morati da saznam), to će polako da vas nagriza. Dokle god to stoji u tvojoj glavi neće biti poverenja a bez poverenja nema ni braka.

Potpisujem. Imala sam slicnu situaciju i tek nedavno sam skroz zaboravila ali je stvarno trebalo jaaako dugo da se dokazuje da vratim povjerenje.
Ipak, mislim da je slucaj kod tvog muza problem da je on kukavica koja samo prijeti a moli Boga da ga ne istjeras. Stisni zube i budi ostra i jaka. Postavi svoja pravila, na svom si terenu. Zna li on da znas za te njegove glupe izjave i prijetnje?

indy_25 -> RE: Razvod braka (8.4.2012 23:55:08)

Mikice pomjesala si slucaje. Malapufika nije anonimna :)

malapufika -> RE: Razvod braka (8.4.2012 23:56:42)

pa ni ja ne razumem

mikica sa -> RE: Razvod braka (8.4.2012 23:58:08)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley22.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

indy_25 -> RE: Razvod braka (18.4.2012 13:41:46)

Razvodim se. Oboje se slazemo i narucili smo papirologiju za razvod. On ce mi sve pomoci u svemu naci ce sebi drugi stan. Placace mi i dalje skolovanje i punice mi frizider dok ne dobijem posao i prvu platu. Mnogo sam mu zahvalna na tome. Nismo se svadjali ali on nije za mene, potpuno smo razliciti. I necu da dozvolim nikome da me mjenja ja sam Indira i ostacu to do groba upoznao me ovakvu kakva sam i na pocetku me prihvatio a vise ne zeli. Hoce da mi stavi maramu na glavu i da mi se samo oci vide hoce da mu rintam po kuci i pravim 3 jela dnevno. E pa ja nisam to.

minavb -> RE: Razvod braka (18.4.2012 13:45:17)

Indi jel moguće? Ja sam skontala da je on malo ljubomoran ali d aje baš dotle došlo... ŽAo mi je.[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>