MaDi -> RE: Razvod braka (26.5.2011 9:37:47)
|
Da se i ja oglasim na ovu temu...jer tako nesto kroz sta ti Cici sada prolazis i ja sam prolazila ... Bila sam u braku,dobili smo dete,poceo je da me maltretita,pa posle je preslo to maltretiranje i na dete(sa njegove strane) ,njegovi roditelji su videli i sta mi radi i kako,i samo cu cutali...nista mu nisu rekli...ja mojima nista pricala nisam vec sam cutala i trpela,ali nisam dugo,posle par meseci maltretiranja fizickog i psihickog ja sam donela odluku da se pokupim i da odem i to sam i ucinila,spakovala sam se i ootisla kod mojih,nije im bilo bas pravo sto sam se vratila,razne price po komsiluku,familiji(mojima sam rekla zasto sam se vratila ali nisam htela da svi znaju kroz sta sam prolazila) i svi su me pitali PA KAKO ZASTO,DETE JE MALO(cerkica je imala 2 godine) samo sam im rekla NIJE NAM ISLO... i svi su znali da se mesaju da savetuju,pa su neki i rekli pa i da te je tukao treba da mu se vratis,imate dete,kako ces sama,ko ce te posle hteti sa detetom...ali ja sam cvrsto odlucila da se tom gadu ne vracam pa makar proslila i bila na ulici...i evo proslo je 4 ipo god,ne kajem se sto sam otisla,dete mi je Hvala Bogu predivno,zdravo i bez psihickih problema,a i ja sam nasla decka sa kojim sam vec duze vreme u vezi(zivimo zajedno) treba da se uzmemo,moja cerka ga voli kao oca i on nju kao da je njegova,njegovi su me isto lepo prhvatili(nesmeta im sto sam razvedena i sto imam dete)sada smo srecne i moja cerka i ja sto je jako bitno...a i dalje imam probleme sa onim gadom,ali problemi su na sudu,neplaca alimentaciju itd... ali i to ce se jednog dana zavrsiti...Cici moj savet ti je da tako nesto ne trpis prvenstveno zbog sebe i vog deteta...ko ce sta da prica neka prica,bitno je da ti znas zasto ga ostavljas ,otac kakav god da ti je prihvatice te(normalno da nece odma da kaze dodji ostavi ga) jer si mu ipak dete ...a i ako malo bude neke svadje ljutnje od strane tvojih jbg to je normalno ali to ce proci...ne dozvoli da neko unistava tebe i tvoje dete niko nije vredan toga,nasilje je najgore zato idi odatle...i obavezno moj savet jer ja nisam tako ucinila a trebala sam ,kada dodje vreme da se sudski razvedete slobodno navedi nasilje,i ako te pre razvoda opet udari ili tako nesto prijavi ga,jer sa tim ces sebi mnogo toga olaksati,a dete ce biti sa tobom...ne kazu za dzabe AKO TE MUSKARAC JEDNOM UDARI UDARACE TE CEO ZIVOT...a to nesmemo sebi da dozvolimo... glavu gore...ako se razvedes znaj da nisi ni prva ni poslednja i ako si razvedena ne znaci da nisi vredna...
|
|
|
|