Crvenkapa85 -> RE: Razvod braka (11.5.2011 17:15:05)
|
pa moja mama se dva puta razvodila od dva idiota,prvo nas je moj otac ostavio ,ja nisam imala ni godinu dana.....sad kad je dobio unucice sad mu kao stalo...ma ajde molim te.....ostavio nas bez struje i vode.....sa polomljenim prozorima,iz drugog je braka izasla sa batinama,koje sam ja gledala i slusala!!!!jel to zelis svom detetu????gledasla kako njegova deca iz prvog braka jedu,pa mi jeli ostatke,jel to hoces????idi glavom bez obzira...kakvo hladjenje glave,njegova se davno ohladila!!!sad se ja ziva uzbudih,jos cu se poroditi[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]...... i eto ti sad moje majke uziva u ljubavi koju u zivotu nije imala,srecna ona sretan on....i niko govorio nije gle ova ni jedan joj ne valja.....ti ljudi pametnija posla nemaju....nego da lupetaju...pa ne vide oni to tvojim ocima.....ne trpe oni prljave ruke na tvom telu,ne gleda njihovo dete nasilje u porodici....MOLIM TE IDI ODATLE....i ne vracaj se zarad svog najlepseg.......izvuci iz braka samo dete normalno da ostane bez trauma....pa oni tako mali svasta upijaju kao sundjeri,nisi ni svesna,kakvo crno hladjenje glave ,ne vracaj se....naici ce neko bolji,pametniji....osecajniji,i vredniji tebe!!!!zelim ti svu srecu
|
|
|
|