Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 8.4.2020 9:08:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam juce spremala,moj sin obožava. A postavljala sam na rr kako ja spremam..
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 8.4.2020 9:10:17
|
|
|
|
pari
|
Eee Ivana, vidiš kad si mi ti još pisala...a ja tek sad napravila 😜
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 8.4.2020 9:12:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao ne pamtim kada sam ih pravila. Baš bih mogla samo da kupim sladoled od vanile prvo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 8.4.2020 9:50:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Eee Ivana, vidiš kad si mi ti još pisala...a ja tek sad napravila 😜 Jesi ih u slast pojela?😂 Anci,ja juce u prodavnicu i tamo samo cokoladni sladoled,al sad je daj sta das. Vanila i jagoda sladoled u kombinaciji sa ovim mafinama su vrh.
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 8.4.2020 9:51:45
|
|
|
|
Ana RR
|
E pada, jagoda ide super. Jao sad mi se jede sladoled
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 8.4.2020 10:56:38
|
|
|
|
princezica1
|
Ovi mafini su mi omiljeni uz sladoled od visnje.
|
|
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 8.4.2020 11:13:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja uvek uzmem sladoled od jagode. Pravim po receptu koji je stavila PoisonEve. Samo u njen recept ide margarin, a ja ga ne stavljam. Nisam ga nikad menjala. Ima ga na nekoj od prethodnih stranica.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 8.4.2020 11:15:24 >
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 8.4.2020 22:36:20
|
|
|
|
flamingos
|
Kad smo kod sladoleda-sad mi se jede😀Obožavam sladoled,bilo da je od čokolade,vanile,jagode...Pravim i ja raznih ukusa
|
|
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 23.6.2020 7:52:58
|
|
|
|
bikicaV
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ja uvek uzmem sladoled od jagode. Pravim po receptu koji je stavila PoisonEve. Samo u njen recept ide margarin, a ja ga ne stavljam. Nisam ga nikad menjala. Ima ga na nekoj od prethodnih stranica. Bas mi se svidja ovaj kolac ali ga nikad nisam pravila.
|
|
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 23.6.2020 8:51:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Gldedala sam nedavno u prakticnoj zeni kako prave, ne deluje komplikovano
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 23.6.2020 8:53:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
mama jo, nije uopste komplikovano. Samo treba da pratis vreme i na vreme da ga ugasis, da ti bude tecna cokolada, a od spolja cvrsta korica.
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 23.6.2020 9:01:40
|
|
|
|
bikicaV
|
Sanjice, mora da se proba.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?