Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 17.9.2014 19:33:45
|
|
|
|
Trcosava
|
Kasno marko na kosovo stiže. Elem, zeznula sam se, a bila sam ubeđena da sam stavila u c recopise. No, sad jesam definitvno. UM javi kako ti je ispao.
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 23.2.2015 10:12:33
|
|
|
|
branki*
|
devojke,je li u ovaj kolaca ne ide prasak za pecivo?koliko supenih kasika je 100 gr brasnna?
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 12.3.2015 12:05:37
|
|
|
|
Plavusa34
|
nikad nisam pravila al je ukusno probala sam
|
|
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 20.2.2017 13:48:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maraj ja koistim ove kalupe. A recept po kome pravim je cini mi se na prvoj strani od Poison Eve
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 23.2.2017 7:33:05
|
|
|
|
suzi kju
|
Sinoć sam ga pravila Uh Uh prelep kolac mmmmm
|
|
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 23.2.2017 7:37:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Do kraja nedelje cu da pravim, jer svi volimo. U ponedeljak nam pocinje post taman da se lepo zasladimo.
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 23.2.2017 7:40:37
|
|
|
|
vocicana
|
100 kg cu imati, ali sada da to izgruvam jer kada pocnem da radim, bice zurka.
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 23.2.2017 8:27:54
|
|
|
|
vikiveki
|
Meni je ovaj kolač ćerka juče pravila zajedno sa drugaricom...ispao je odlično sa obzirom da im je prvi put da prave neki kolač
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 23.2.2017 12:28:05
|
|
|
|
mati
|
Sanjice gde si nasla ovakve kalupe? Od cega su napravljeni? nisam ovo vidjala kod nas ili nisam dobro obratila paznju
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 23.2.2017 12:39:16
|
|
|
|
emicaa
|
Samo vi o lava kolacu a ja radim vjezbe
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 23.2.2017 12:56:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, ma kakve vezbe. Mati, kupili smo ih u Home centru. Materijal je keramicki.
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 6.10.2019 14:33:33
|
|
|
|
branki*
|
ja opet da pitam-da li stavljate prasak za pecivo u ovaj kolac?
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 6.10.2019 15:01:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bas sam juce spremala po receptu PoisonEve. U njega ne ide prasak za pecivo. Uvek po tom receptu spremam. Branki on je na prvoj stranici.
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 6.10.2019 15:19:16
|
|
|
|
branki*
|
hvala,sanjice .
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 3.4.2020 15:58:41
|
|
|
|
pari
|
Je l pravite ovaj lava kolač? Da li može u silikonskim modlama, onim kao za mafine?
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 3.4.2020 16:21:14
|
|
|
|
princezica1
|
Moze mada ja vise volim cvrste kalupe.
|
|
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 3.4.2020 19:22:46
|
|
|
|
pari
|
Napravila...super ukusni ali raspali se skroz...kao krem sa malo testa :) deca odusevljena
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 3.4.2020 20:00:39
|
|
|
|
Duškić
|
Meni je.onaj Jaffa bas lep . Mljac.
|
|
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 3.4.2020 20:36:16
|
|
|
|
princezica1
|
Pari nisi stedela na cokoladi
|
|
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 3.4.2020 20:46:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja pravim cokoladne mafine u koje naguram po kocku cokolade. Kad se jedu ona se preliva kao lava kolac😊
|
|
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 3.4.2020 22:28:50
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,to svi pravili-sem mene.Pravim razne čokoladne poslastice,alk ta nikako da stigne na red.
|
|
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 3.4.2020 22:30:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Imam ja recept i za lava kolac, a ovo mi doslo kao jednostsvnija varijanta😊
|
|
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 3.4.2020 22:37:12
|
|
|
|
flamingos
|
Aha,to.Postaviću ja recept za čokoladne mafine,predivni su.U maju postavljam recepte u C kuhinji-čvrsto sam rešila😁
|
|
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 5.4.2020 17:30:09
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja ovo nisam nikad spremala. Ali ovo bas izgleda lepo. A i jednostavno. Probacu ovo neki dan 🙌
|
|
|
|
RE: Kolac lava ili vulkan 8.4.2020 0:16:16
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ni ja nisam nikada spremala, ali uvek kad ga vidim pozelim da ga smazem 😊 Moracu se usuditi da napravim.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
ime za frajeraSasa.PAleksandar (
24%)
Filip (
30%)
Djordje (
17%)
Marko (
29%)
Ukupan broj glasova: 153Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!