Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Za koliko u Bg-u moze da se nadje neka pristojna garsonjerica? IZVORNA PORUKA: Dora To sve zavisi šta podrazumevaš pod pristojno... Mi dok smo tražili stan, neverovatno kakve rupe izdaju kao liksuzne Ja pitam šta znači luksuzno, oni kažu pa ima klimu Pa, jbt, meni sasvim normalno da stan ima klimu. Pristojno je nekome šupa kou su adaptirali u stan, ili garaža... Savetujem ti da uzmeš oglase i mapu BG, pa da vidiš na kojim su lokacijama kakve cene, pošto se jako razlikuju u zavisnosti od dela grada. Kad vidiš koji deo ti odgovara, tu traži. Jer je nemoguće tek tako naći stan... I jako skupo. Treba pogledati sve to što ti se učini ok. IZVORNA PORUKA: LillyT Racunaj i na to da ce biti mnogo oglasa koje daju agencije, tako da budi spremna da se cimas. Ja sam se resila te bede pre tri godine i nemam sada pojma kako se krecu cene stanova, ako nesto cujem, napisacu ti. Srecno i samo da znas, ozbiljan je to posao. IZVORNA PORUKA: viking Mislim da je minimum 120 -150 evra negde na periferiji. IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Pa mm su zvali u Zemun u neku komandu na testiranje pa ako prodje nova adresa ce mi biti BG mozda! Gledala sam po netu ono kao bacila pogled na cene,garsonjere od 200+ Pod pristojno ne mislim na luksuz tipa klima i te stvari,vec da nije svinjac od stana,okreceno... Joj ne znam nista o tome... IZVORNA PORUKA: LillyT Pcelice, mislim da ce vam biti potrebno oko 200 evra + dazbine. Bas sam juce gledala neke oglase, naravno agencije su na svakom koraku. IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Uf,za garsonjeru 200e + dazbine Ne znam kako cemo ako budemo morali za Bg... IZVORNA PORUKA: viking Ne treba im 200 evra za garsonjeru, sigurno. Osim toga, ako je on u Zemunu, možete uzeti garsonjeru u Surčinu, Jakovu, Batajnici ili tako negde... IZVORNA PORUKA: minavb Ako hocete okreceno i centralno grejanje, moze da bude i skuplje. Mi , kad bi izdali nas stan jednog dana, ne bi ga dali ispod 400 evrica posto je kompletno opremljen za porodicu. IZVORNA PORUKA: Alexx RR Pčelice, imaju Krov oglasi (ne znam da li ih ima tamo odakle si ti), znam da oni prave presek po opštinama kako se kreću cene stanova za prodaju, a mislim da tu istu statistiku prave i za iznajmljivanje. Pogledala bih ti ja, ali sam ih bacila IZVORNA PORUKA: pcelica Majaa koliki je vas stan? Nije valjda garsonjera 400 e? Mislim da ima krov oglasa kod nas! Ma ja se sad onako raspitujem,tek treba mm da ide na tu proveru ili kako god u cetvrtak! IZVORNA PORUKA: LillyT Moja drugarica je (pre dve godine) trazila garsonjeru i bila je da vidi neke u Zemunu. Dvorisna garsonjera bez CG je bila oko 180 E. Moze uvek da se nadje nesto povoljno, pitanje je samo koliko imaju vremena, a i srece. I da se ne lazemo, ako moraju da placaju i stalno neki dodatni prevoz (posto je to sve druga zona), pitanje je koliko im se sve ispalti. Iskreno, nisam sigurna da danas ima bilo sta pristojno za 150E. Nadam se da gresim IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Lele a on malu platu u vojsku ako bude,ja... ne znam gde cu da se zaposlim da bi preziveli! 150+ dazbine bi bilo ok ali vise...
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 30.1.2010 12:02:05 >
|