Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: U potrazi za stanom ( o podstanarstvu ) 24.9.2014 21:33:16
|
|
|
|
Trcosava
|
Emice, molim te ako nećeš ovde, pošalji mi cenu u pp - živo me interesuje da uporedim sa cenama ovde. Nadam se da ćete da upecate stan
|
|
RE: U potrazi za stanom ( o podstanarstvu ) 24.9.2014 21:37:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Emice ,drzim palceve ! taman cete imati posabna kupatila wow !
|
|
|
|
RE: U potrazi za stanom ( o podstanarstvu ) 25.9.2014 8:07:33
|
|
|
|
emicaa
|
Ma kupatila manje više,i sad imamo jedno pa nemamo problema.mene se balkoni raspametili
|
|
RE: U potrazi za stanom ( o podstanarstvu ) 30.1.2015 22:20:26
|
|
|
|
emicaa
|
Konačno smo dobili stan,preseljavamo se prvog Aprila,ima tri sobe i dva balkona,jedan je mali i dovoljan.U istoj zgradi kao svekijevci samo drugi ulaz.Eee skakala sam kao kreten kad je ova rekla da je naš
|
|
RE: U potrazi za stanom ( o podstanarstvu ) 12.3.2015 6:57:38
|
|
|
|
Plavusa34
|
kod nas su skupi a izdaje takve da ja ne bih izdala u takvom stanju
|
|
|
|
RE: U potrazi za stanom ( o podstanarstvu ) 12.3.2015 7:48:04
|
|
|
|
branki*
|
emice,bravo za stan,bas lepa vest
|
|
RE: U potrazi za stanom ( o podstanarstvu ) 28.3.2015 12:36:24
|
|
|
|
branki*
|
devojke,ako neka zna ili ima prijatelje koji izdaju stan,molim vas,pisite mi u pp,potreban je jednosoban ili dvosoban namesten stan na mesec dana ili dva u blizini bledske ulice,to je negde na zvezdari,vracar..znaci bledska,crveni krst,vojislava ilica,macvanska,zicka...
|
|
RE: U potrazi za stanom ( o podstanarstvu ) 16.12.2018 13:14:26
|
|
|
|
branki*
|
da obnovim potraznju ista lokacija,,,ako neko nekog zna..na sest meseci je potreban stan namesten za mene.
|
Anketa
teorija zavereAdminKoliko ste morali da platite vasu i bebinu sigurnost na porodjaju?Nikome nista (
65%)
Dosta (
19%)
Nesto minimalno (
13%)
Cak nisam ni bila u mogucnosti (
3%)
Ukupan broj glasova: 159Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!