Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 5.5.2010 15:12:47
|
|
|
|
cipiripi
|
meni se to draga nije desavalo.... mozda te je previse zagrebala...jel ti mozda period O?
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 5.5.2010 15:15:41
|
|
|
|
pepino
|
Pa sta znam,malo me zabolilo kad je grebala,al manje-vise uvijek je tako!Kaze grlic i sve je super,preporucuje trudnocu! A prvi dan zadnje menstruacije mi je bio 23.04. A nemam pojma kad su mi ovulacije,setaju kod mene Sutra ce mi biti gotov nalaz
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 5.5.2010 15:21:14
|
|
|
|
cipiripi
|
neverujem da je bilo sta strasno..jer ako je okom svojim videla grlic i konstatovala da je ok..onda je to to grlic kada je O je jako osetljiv...tad se ne preporucuje ni test na hlamidiju a kamoli papa ne brini...navijam da sutra dobe dobar rez
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 5.5.2010 15:24:39
|
|
|
|
pepino
|
Ma ona kaze da je sve ok,i cula sam da je normalno da se malo pojavi smedje ili krvi,ali meni nikada nije pa me malo uplasilo,ali ako ne bude vise nemam razloga da se brinem! Uvijek je bio ok nadam se da je i dalje! Vidjecemo sutra poslije 5 zovem kliniku!
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 5.5.2010 15:25:44
|
|
|
|
cipiripi
|
bice to dobro draga ne sekiraj se
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 5.5.2010 15:27:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino Pa sta znam,malo me zabolilo kad je grebala,al manje-vise uvijek je tako!Kaze grlic i sve je super,preporucuje trudnocu! A prvi dan zadnje menstruacije mi je bio 23.04. A nemam pojma kad su mi ovulacije,setaju kod mene Sutra ce mi biti gotov nalaz Jeste draga, znaš da smo se kuckale kada si dobila ... U periodu ovilacije si.
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 5.5.2010 15:31:10
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: pepino Pa sta znam,malo me zabolilo kad je grebala,al manje-vise uvijek je tako!Kaze grlic i sve je super,preporucuje trudnocu! A prvi dan zadnje menstruacije mi je bio 23.04. A nemam pojma kad su mi ovulacije,setaju kod mene Sutra ce mi biti gotov nalaz Jeste draga, znaš da smo se kuckale kada si dobila ... U periodu ovilacije si. Aaaaa????Sta rece Kalic moj?Ovulacije???? Ne vjerujem,radila mi je ultrazvuk prvo,rekla bi!!! Ma ja sam zene plodna samo krajem proljeca- pocetkom ljeta,maj-jun to su moji mjeseci,ocekujte me da vam javim da sam zabebila!!
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 5.5.2010 15:32:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: pepino Pa sta znam,malo me zabolilo kad je grebala,al manje-vise uvijek je tako!Kaze grlic i sve je super,preporucuje trudnocu! A prvi dan zadnje menstruacije mi je bio 23.04. A nemam pojma kad su mi ovulacije,setaju kod mene Sutra ce mi biti gotov nalaz Jeste draga, znaš da smo se kuckale kada si dobila ... U periodu ovilacije si. Aaaaa????Sta rece Kalic moj?Ovulacije???? Ne vjerujem,radila mi je ultrazvuk prvo,rekla bi!!! Ma ja sam zene plodna samo krajem proljeca- pocetkom ljeta,maj-jun to su moji mjeseci,ocekujte me da vam javim da sam zabebila!! Znaš šta sam htela da napišem .. (jbg jedem i kuckam ... ) nije tema, aj da ne brljavimo ... Biće sve ok !
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 5.5.2010 15:35:26
|
|
|
|
pepino
|
Vazi,ja bas zauze stranu cijelu a masim temu,izvinjavam se!Ako moderatori nadju odgovarajucu prebacite molim vas!
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 10.5.2010 21:16:48
|
|
|
|
janajana
|
ajde mala pomoc, ja treba da idem da radim nalaze na Ureoplasma, Mikoplasma... ali sam prosto zaboravila koji dan ciklusa treba da se radi a sramota me da ponovo zove moju dr pa devojke ako mozete da mi kazete koji ste vi dan isle
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 10.5.2010 21:20:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: janajana ajde mala pomoc, ja treba da idem da radim nalaze na Ureoplasma, Mikoplasma... ali sam prosto zaboravila koji dan ciklusa treba da se radi a sramota me da ponovo zove moju dr pa devojke ako mozete da mi kazete koji ste vi dan isle Ja sam isla 2 dana posle , nadam se da sam ti bar nesto pomogla
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 10.5.2010 21:21:29
|
|
|
|
janajana
|
hvala miljance znaci odo u cetvrta - petak ja kod dr
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 10.5.2010 21:22:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: janajana hvala miljance znaci odo u cetvrta - petak ja kod dr
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 10.5.2010 22:14:03
|
|
|
|
Anoniman
|
A ja treba sutra da idem da vadim te briseve a 13dc .... neko reče da ne valja u vreme ovulacije .........
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 10.5.2010 22:15:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
kaliopi ja sam radila u vreme O. Dr nije htela da mi radi samo test na hlamidiju.
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 10.5.2010 22:28:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 kaliopi ja sam radila u vreme O. Dr nije htela da mi radi samo test na hlamidiju. I to hoću da radim .... znači, ne može bris na hlamidiju ako je vreme O?....A ja halava hoću sve odjednom ...
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 10.5.2010 22:32:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga, u principu, koliko ja znam, nece da te grebuckaju jer je tada grlic osetljiv. Ali ako imas zakazano idi, nije to nista strasno, kad bi svi gadjali dan, ih... a kad ceprka, taman sve uzme. A ako je neki o d briseva, ne daj Boze, pozitivan pozitivan je i pre i za vreme i posle O.
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 10.5.2010 22:39:39
|
|
|
|
cipiripi
|
ako na brisu bude bilo i krvi , nek uzme jos jedan uzorak.. kada se radi u vreme O hlamidija, potrebno je vise "zagrebati" a grlic je tad prokrvljen..a krv lazira rezultat
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 10.5.2010 22:43:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao ''doktorka'' smaras, zakljucase temu, pa ne mozem oda te pljujemo da si dosadna..... Moram da gundjam, pobegla si mi u igrici
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 10.5.2010 22:47:47
|
|
|
|
cipiripi
|
srce moje lepo ucis...napisala si sve lepo
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 10.5.2010 22:50:56
|
|
|
|
2002m
|
Kali , javi se kad stignes kuci ....inace ces proci ko sinoc
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 10.5.2010 23:02:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Jao ''doktorka'' smaras, zakljucase temu, pa ne mozem oda te pljujemo da si dosadna..... Hvala draga!
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 11.5.2010 17:58:41
|
|
|
|
janajana
|
ja sam zakazala za petak ali opet pitanjce koliko ste otprilike cekale rezultate
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 11.5.2010 18:33:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne mogu tacno da se set_im ali mislim da je bilo 2 dana
< Poruku je uredio miljanaM -- 11.5.2010 18:34:12 >
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 11.5.2010 19:19:15
|
|
|
|
janajana
|
IZVORNA PORUKA: miljanaM Ne mogu tacno da se set_im ali mislim da je bilo 2 dana uvek u pravo vreme na pravom mestu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.