Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 13.9.2013 16:11:08
|
|
|
|
Azra82
|
Ureoplasma i mikoplasma pozitivne Sad da pijemo antibiotike, pa sad za sad nista od muckanja. Pih, nista ne moze da bude ok i jednostavno
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 20.9.2013 11:41:48
|
|
|
|
17 joka
|
meni sve negativnio i Ureaplazma , Micoplazma i Hlamidija Azra bro ces se resiti toga uz dobru terapiju
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 2.11.2013 23:07:25
|
|
|
|
Brbljivica
|
cure ,pomagajte da se otkacimo ove ureaplazme ! sta koja je koristila ,molim vas ?
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 7.11.2013 22:36:23
|
|
|
|
Brbljivica
|
pomagajte cure ,dajte neki narodni isprobani brz lek za ureaplazmu.meni odlozena vto zbog nje ....uzas cekam vase savete ...mi jaaaako dugo sa tim imamo problema ,,oko 3,4 god i nista ne pomazu antibiotici...
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 8.11.2013 1:17:53
|
|
|
|
wivern
|
Imala sam problem sa ureaplazmom 9 godina, i nikada mi lekovi nisu pomagali..stalno se vracala...Moja sestra je imala u sve tritrudnoce, ali posto ona zivi u Rusiji oni to uopste ne lece ..samo su joj dali neku mast da se maze..Ja sam posle tog saznanja isla na to da podiignem imunitet i ruku na srce od tada nemam problema..... A za narodni lek niko nije umeo nista da mi kaze....
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 8.11.2013 15:33:42
|
|
|
|
Brbljivica
|
pijem revitu ,,bila sam na vitaminima dugo ,,,pocela sam i surutku da pijem .sad sam uvela ulje divljeg origana ,....pa zaista neznam sta jos..
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 12.11.2013 16:55:52
|
|
|
|
Brbljivica
|
daco ,jesi li ti nasla ovaj lek ? kako si se i dali izlecila od ureaplazme ? IZVORNA PORUKA: daca77 d@d@, drzim palceve da je vise nema Ja sam zavrsila sa ovom 3 turom antibiotika i sada pravim pauzu. U Ceskoj su mi preporucili antibiotik ZINNAT, cefuroximum axetili. Kazu da je odlican za ureaplasmu. Jel neko koristio ovaj lek?
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 31.12.2013 11:31:16
|
|
|
|
Brbljivica
|
devojke ,ima li vas ?
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 28.9.2014 17:43:26
|
|
|
|
Kiškum
|
Danas sam se čula sa doktorkom, ona mi kaže da se ureaplazma >10.000 u nekim evropskim protokolima i ne leči i da to nije ništa strašno, da mi nije palo na pamet da se stresiram. E, ajd sad budi pametan pa znaj da li je skoro pa bezazleno, pa se negde i ne leči, ili ide dotle da izaziva trajan sterilitet.
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 28.9.2014 18:31:28
|
|
|
|
branki*
|
koliko je kod tebe?ja sam isto to cula od nekih dr,a i zenica.mada,ispij ti te antibiotike da je istrebis i budes mirna sto se toga tice.
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 28.9.2014 18:46:46
|
|
|
|
17 joka
|
videces da ce terapija unistiti sve tebi ce glava biti mirnija zato pocni da koristis cim se uveris ima li ili nw
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 28.9.2014 19:04:34
|
|
|
|
Kiškum
|
ma da, ispiću ja to lepo, nego čisto da prenesem mišljenje lekara da mogu i druge članice da pročitaju Jao kad pobijem beštije pa kad skočim na dragog P.S. Branki, kod mene na nalazu piše >10 000 ccu/ml.
< Poruku je uredio Kiškum -- 28.9.2014 19:06:54 >
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 28.9.2014 19:45:20
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Kiškum Danas sam se čula sa doktorkom, ona mi kaže da se ureaplazma >10.000 u nekim evropskim protokolima i ne leči i da to nije ništa strašno, da mi nije palo na pamet da se stresiram. E, ajd sad budi pametan pa znaj da li je skoro pa bezazleno, pa se negde i ne leči, ili ide dotle da izaziva trajan sterilitet. Ne izaziva sigurno.Moja sestra je imala u prve dve trudnoce (sigurno je imala i ranije) i na njeno insistiranje je dobijala samo neke masti da maze. A njen m nije dobio nista da pije, dok smo moj tadasnji decko i ja ispili kutije i kutije lekova.
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 28.9.2014 19:53:23
|
|
|
|
Kiškum
|
Pa izgleda kako se kome utrefi. Ovo sam našla na blogu koji vodi ginekolog: "Infekcija jajovoda ureaplazmom se moze zavrsiti stvaranjem priraslica, suzavanjem jajovoda, „slepljivanjem“ i „paralisanjem“ fimbrijalnog aparata jajovoda, cineci ga potpuno nefunkcionalnim, a da propustljivost jajovoda za tecnost (kontrast pri HSG snimanju) bude potpuno očuvana." Napast pogana.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?