Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 20.2.2012 23:59:28
|
|
|
|
malapufika
|
koliko zena sa ovim bestijama,a ja sada tek videh temu letos sam samo ja imala micoplasmu,mm sve sterilne briseve...posle deset dana kontrolni brisevi nemam ni ja nista ni on mi srecni radimo na bebi,ali ne ide... ja uradila pre nedelju dana briseve i iznenadjenje prisutna i mico i ureo...kako je moguce da se sada pojavila ureoplasma ako je nije bilo pre dva meseca i ako je nema mm???kako???radila sam bris dan pre nego da dobijem ,ako to ima neke veze.nadam se da nece ostaviti posledice jer je ipak brzo otkrivena...i kakve su terapije jer ja idem tek za par dana kod gin po lekove
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 23.2.2012 19:32:54
|
|
|
|
saska89
|
ja vam mogu reci da prvi mesec nakon negativne uree ja sam u drugom stanju evo u sedmoj nedelji sam i bas sam presrecna nadam se da ce sve biti u redu da na svet donesem malog zdravog bebana pozzz za sve i svima zelim brz oporavak od ove bestije
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 29.2.2012 18:40:51
|
|
|
|
malapufika
|
zene,a kakve ste vi simptome imale?
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 2.10.2012 12:22:34
|
|
|
|
Krcko
|
Pozdrav svima!Spremamo nalaze za VTO i nađena mi je ureaplazma u broju <10 na 4. Data mi je terapija Doksicilin+Viziren i vaginalete Macmiror.Ono što me buni je što sam na nekom forumu pročitala da je kombinacija ova dva antibiotika kontradiktorna za ureaplazmu,u smislu da potiru dejstvo jedno drugom.Da li je neka od vas koristila tu kombinaciju?
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 27.10.2012 11:11:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je propisan Doksiciklin 10 dana svakih 6 sati oboje
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 3.12.2012 17:20:25
|
|
|
|
vesnam
|
Evo ja se posle prve terapije rešila napasti. Imali je oboje <10.000 opleli po vibramicinu, 10 dana po jedan dnevno i sledeći nalaz negativan. radili smo tri nnedelje posle terapije. Eto, meni nije bila strašna, negde sam pročitala da Ameri to i ne leče kad su ovako manje količine, mada nisam htela da rizikujem da se proširi. bolje da je nema uopšte
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 30.12.2012 9:10:56
|
|
|
|
iva80
|
Da li je nekoj Vibramicin / Dovivin poremetio ciklus u smislu da kasni?!
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 30.12.2012 13:01:49
|
|
|
|
branki*
|
meni nije.
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 18.1.2013 14:32:10
|
|
|
|
imperial
|
E zene evo i ja sam spremajuci se za VTO otkrila da imam ureplazmu i stafilokoku,i sad sam totalno zbunjena,prvi put da imam neke bakterije.Dobila sam terapiju.Sa ovakvim rezultatima bolje da ne idem na komisiju,sta vi mislite? Odbice nas sigurno,a?
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 18.1.2013 16:42:39
|
|
|
|
branki*
|
imperial,izleci ureoplazmu,zaboravila sam kako vec ide,mozda da predas papire da ne bi gubila vreme,ali u postupak ne ulazi dok bris ne bude sterilan.koji je broj?
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 18.1.2013 16:54:11
|
|
|
|
imperial
|
Branki nista ne pise za broj samo ureaplazma antibiogram rezistentno
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 18.1.2013 16:58:04
|
|
|
|
branki*
|
imala sam i ja tu glupu ureoplazmu.izleci se kombinacijom antibiotika.bice dobro sve
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 18.1.2013 20:19:44
|
|
|
|
imperial
|
Ja sam večeras ponovila briseve,išla sam privatno da radim kolposkopiju i papa test i ujedno sam uradila briseve da uporedim za svaki slučaj. U ponedeljak,utorak rezultati pa ćemo videti,a počela sam i terapiju da pijem,za svaki slučaj.
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 22.1.2013 15:00:19
|
|
|
|
imperial
|
i rezultati negativni,bez terapije,privatno i kome sad da verujem
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 23.1.2013 11:16:28
|
|
|
|
iva80
|
Veruj privatnicima!!! A ako zelis (i imas mogucnosti) uradi i na trecem mestu.... Drago mi je da su rezultati negativni!!! (ja sam dozivela da u DZ su ispraljali hemijskom rezultate...katastrofa!)
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 4.7.2013 10:02:31
|
|
|
|
Brbljivica
|
i mi imamo duuuugo kuburimo sa ureaplzamom.....prosli smo 2 vto ,neuspesne .a li ova ureaplzama nam je godinama prisutna ....ja zaista neznam sta vise da radimo
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 4.7.2013 22:10:55
|
|
|
|
anita
|
Ja sam pre mesec dana bila pozitivna na mikoplazmu. Imala sam terapiju dovicin 2x1 deset dana. Nakon terapije ponovila sam bris i negativan je . Otarasila sam se i bakterijske vaginoze ali sada imam problem sa gljivicama.
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 4.7.2013 22:17:47
|
|
|
|
Maraj
|
draga, kanesten za gljivice... imas 1 tableticu, jedno vece ili 3 za 3 veceri i mirna si..
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 4.7.2013 22:38:39
|
|
|
|
Dani.kv
|
Sto se tice te bestije godinama sam je lecila. Antibiotici nisu pomagali. Na kraju su mi u Adonisovoj apoteci u Sokobanji rekli koju kombinaciju cajeva da forsiram, slatkise da izbacim i od antibiotika DOKSIDERMA tabletice. Hvala Bogu nema je
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 3.9.2013 0:09:37
|
|
|
|
malapufika
|
i evo mene ...uradila briseve i prisutna ureaplasma i naravno svi antibiotici rezistentni i ja nemam snage vise,a ni suze da lijem...sve je presusilo i sta dalje......
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 3.9.2013 12:13:51
|
|
|
|
nata11
|
Mala pufika reces se samo polako. Znam kako se sada osecas. Ja idem po moje briseve za koji dan ali se nadam da je sve OK posto sam ih radila cisto zbog isteka prethodnih. Dani pa daj te cajeve da pijuckamo
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 3.9.2013 12:26:46
|
|
|
|
Dani.kv
|
Ne znam tacno na poslu mi je kombinacija ostala a ja ne radim vec duze vreme. Kad saznam pisem
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 3.9.2013 13:14:14
|
|
|
|
wivern
|
Mala pufika ja sam godinama muku mucila sa njom..ispila lekova i lekova....ona se vraca sa padom imuniteta...pokusaj da pijes nesto i za imunitet... I obavezno bris sledeci put radi negde drugde...za svaki slucaj..
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 3.9.2013 22:44:14
|
|
|
|
malapufika
|
dala mi je doktorka lacyogyn kaze mora da prodje mesec dana pa da ponovim bris kako bi mi dala neke antibiotike opet jer je na sve rezistentna ...uzas..pijem centrum mesecima i mesecima ...vodim racuna o svemu,ali nema svrhe
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 3.9.2013 23:13:50
|
|
|
|
degu
|
Pufi nisam imala problema s ovim al antibiotici očigledno ne deluju, odmori malo organizam od njih i kopaj sve što je prirodno što bi moglo da pomogne. Neko je pisao nešto sa belim lukom, on je odličan prirodni antibiotik i diži imunitet, pa moraš se izboriti s njima, ne mogu biti jače od tebe.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?