Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 5.2.2015 21:34:56
|
|
|
|
IVA 11
|
Drage moje, hvala svima, divne ste! Sjutra ću ponoviti test, pa da vidimo! Ljubim vas i grlim sve! <3:***
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 5.2.2015 22:51:48
|
|
|
|
isidora88
|
iva cestitam draga
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 5.2.2015 23:22:00
|
|
|
|
New Mom
|
Divno, Ivo!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 5.2.2015 23:27:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Iva
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 6.2.2015 7:54:14
|
|
|
|
Snelle
|
Ivo, čestitam! Nisam ni znala da radiš na bebici :)
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 6.2.2015 9:29:59
|
|
|
|
mamin mish
|
Iva cestitam na .
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 6.2.2015 9:32:00
|
|
|
|
NadaR
|
Ivaa! Cestitam! :*
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 6.2.2015 9:34:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
bravo Ivo!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.2.2015 13:07:26
|
|
|
|
IVA 11
|
Tek danas sam sigurna da je napokon došlo do trudnoće! Još potvrda doktora, ali to je to. Hvala drage moje! Evo testa od jutros :)
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.2.2015 13:08:44
|
|
|
|
Anoniman
|
draga cestitam, gto je to, e sada bi bio red da me povuces da trudnujemo zajedno
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.2.2015 13:22:53
|
|
|
|
cockic
|
Ivo11
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.2.2015 13:52:14
|
|
|
|
srculence25
|
Ivo cestitam
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.2.2015 13:54:39
|
|
|
|
jabudic
|
Čestitam, draga! To je to, bez brige! Uživaj sad i čekamo te u trudnicama
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.2.2015 14:07:36
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ivo Laka ti trudnoca bila.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.2.2015 15:09:04
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.2.2015 13:45:39
|
|
|
|
mamica3
|
IVO tek sam vidjela cestitam ti od srca..uzivaj
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.2.2015 15:40:58
|
|
|
|
IVA 11
|
Drage moje hvala svima! Ljubim vas!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.3.2015 12:43:25
|
|
|
|
pegavica87
|
Potreban savet i pomoc!!! Poslednja meca(normalna) mi je bila 25 januara,obicno mi ciklus traje 31-32 dana.Odnos za koji je bio opusten(tj.gde smo isli do kraja) bio jedan pred mecu a to je 24 januar.Meca mi je dosla neki dan rranije 23 februara ali trajala samo dva dana. 1 marta sam uradila test i on negativan. Jel smatrate da trebam ici ginekologu ili da ponovim test? Unapred zahvalna
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.3.2015 14:09:12
|
|
|
|
dijana1*
|
Sto posto nisi trudna. Mozda si se prehladila pa ti je ciklus bio kraci ili je mozda nesto drugo u pitanju ali trudna sigurno nisi.
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 2.3.2015 14:10:07 >
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 6.3.2015 15:42:56
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 6.3.2015 15:44:35
|
|
|
|
nikiteki
|
trudna siiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 6.3.2015 15:45:31
|
|
|
|
jabudic
|
Um, ja sam imala samo jednom u zivotu ovako debelu crticu, kao tvoja danasnja. Trudna si sa velikim T
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 6.3.2015 15:46:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahhahah Jabudic , ja se uplasila, danas mi nije toliko lose kao prethodnih dana pa poslala mm po test, da radim jos jedan Bledje su mi nego sa Unom pa zato i pitam
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 6.3.2015 15:51:04
|
|
|
|
eca89
|
UM, ma crte su kao kuca !
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 6.3.2015 15:51:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Um, ja sam imala samo jednom u zivotu ovako debelu crticu, kao tvoja danasnja. Trudna si sa velikim T Ja sam prvi test uradila kad mi kasnilo 13 dana, to bi bilo izmedju 40 i 50 dpo i bila je jos tamnija .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?