Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.8.2014 13:08:28
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.8.2014 13:11:22
|
|
|
|
madre
|
bravo, lesice cestitaaam
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.8.2014 13:14:24
|
|
|
|
17 joka
|
Lasice, rekoh ja CESTITAM divno zelim ti uzivanje i lepu trudnocu
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.8.2014 21:48:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Čestitam i ovde
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.8.2014 21:56:56
|
|
|
|
doktorkakristal
|
LESI trudnjacice cestitam
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 1.10.2014 15:14:01
|
|
|
|
Kiškum
|
Drage moje, ovulacija mi je bila u četvrtak, dakle, danas je šesti dan posle. Žuri mi se da uradim test jer moram na HSG a pozitivna sam na ureaplazmu, pa bih što pre da počnem sa terapijom. Kad mogu da uradim a da budem koliko-toliko sigurna da se nisam zeznula?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 1.10.2014 15:18:06
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Kiškum Drage moje, ovulacija mi je bila u četvrtak, dakle, danas je šesti dan posle. Žuri mi se da uradim test jer moram na HSG a pozitivna sam na ureaplazmu, pa bih što pre da počnem sa terapijom. Kad mogu da uradim a da budem koliko-toliko sigurna da se nisam zeznula? Ako mene pitas ja bih odmah,ali nemoj mene je ta zurba kostala zivaca bolje sacekaj jos 6,7 dana mislim da je tad najbolje
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 1.10.2014 15:45:39
|
|
|
|
Kiškum
|
Jao, oči će mi ispasti za sedam dana!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 20.10.2014 7:59:24
|
|
|
|
Anoniman
|
[/url]]Test Uradila sam malopre test i pojavila se druga roze crta ali ne na pravom mestu. Da li je test ispravan?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 20.10.2014 8:22:31
|
|
|
|
Trcosava
|
MEni je ovo jako mutno. Ništa ne vidim već nazirem. E sad, vidim onu debelu, a ona skroz na kraju (bliže belom delu sa nečim crnim) je valjda crta do koje se stavlja u urin?
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 20.10.2014 8:31:04
|
|
|
|
Modessty
|
Ne vidi se lepo na slici. Ipak mislim da je bolje da ponoviš test. Možda taj stvarno nije dobar
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 20.10.2014 8:38:39
|
|
|
|
soni
|
Takav je i moj prvi test bio...Muljava druga crtica..uradila sam joj jedan i bilo je vidljivije..ponovi test
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 20.10.2014 8:55:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Druga crta nije na mestu gde treba da bude. Nego skroz do tog dela gde pise maximum. Zato mi nije jasno. Ponovicu test sutra.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 20.10.2014 9:00:33
|
|
|
|
Modessty
|
Uzmi bolje pločicu. Ja nešto nemam lepo iskustvo sa ovim trakicama
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 20.10.2014 9:07:57
|
|
|
|
Peace*
|
Koliko ti kasni? Idi izvadi betu ako si u mogućnosti.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 20.10.2014 9:27:07
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja mislim isto kao Taša, uradi betu. Ili ponovi sutra test.. Deluje mi kao da se boja nije razlila od tog dela gde je maksimum, a ne da je crtica...možda je test stvarno neispravan.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 20.10.2014 9:33:21
|
|
|
|
mirkam
|
Ja trakice nikada nisam ni koristila.Nekako mi je plocica laksa za baratanje, jednostavnija. Nakapas, sacekas i gotovo
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 20.10.2014 9:34:58
|
|
|
|
Peace*
|
Ja sam koristila Rapid, i zadovoljna sam. Umočiš do oznake, izvadiš i ostaviš.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 6.11.2014 15:21:14
|
|
|
|
anamarija988
|
Dobar dan,treba mi jedan savet. Uradila sam test 43-eg dc i bio mi je negativan. Jel je to dovoljno ili da ponovim opet.Ciklusi su mi na 30-31 dan
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 6.11.2014 16:54:39
|
|
|
|
amelia
|
anamarija test ne laze znaci nisi trudna videla sam dasi i betu hcg radila i da je bila negativna tako da nemoj da brines nisi trudna desio se neki disbalanns hormona mozda tije kasnila ovulacija sigurna sam da ces uskoro dobiti..meni se uvek godisnje desi ovako nesto da mi se ciklus oduzi na 40 dana inace i meni su na 30 na 31 dan...sve u svemu jos bolje idi poseti ginekologa da vidis zbog cega kasni ali posto su beta i test negativni sigurna trudna nisi.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.12.2014 9:01:42
|
|
|
|
njanja52
|
Kada najranije mogu da radim test, a da pokaze tacne rezultate? Betu radim 4.1., ali sam jako nestrpljiva...
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.12.2014 9:34:45
|
|
|
|
Lota
|
njanja, ja sam u prethodnoj trudnoci uradila test 12. dpo i crta je bila bas bas svetla. Beta bi trebalo da se pokaze nakon implantacije koja je obicno 8-12 dpo. Navijam da ugledas
< Poruku je uredio Lota -- 30.12.2014 9:35:26 >
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.12.2014 9:43:29
|
|
|
|
njanja52
|
Mislim da mi je implantacija bila u subotu ili nedelju, jer sam u nedelju imala neko blago krvarenje... Dr mi je rekla da betu radim 4., a ja luuuudiiimmm
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.12.2014 10:27:45
|
|
|
|
dragicar
|
Beta je nabolji pokazatelj napredovanja trudnoce Drzim palceve i ja, jer nema vece radosti nego kad ugledas dve crtice i naravno kad ugledas dete
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.12.2014 10:29:04
|
|
|
|
njanja52
|
Hvala devojke na podrsci, javljam cim nesto saznam
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?