Misha i Ljisha -> RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo (11.7.2013 8:37:33)
|
Citam sad ovo o ne davanju sike odmah nakon obroka, ali ja prosto ne mogu s ovom mojom da izadjem na kraj ona se toliko dere kad zavrsim davanje cvrste hrane prosto sika je sika. Hoce sve da jede i lepo rucka. Probala je milupine kasice sa pirincem, krompir, sargarepu, tikvice,brokoli,karfiol, jabuku, sljivu,breskvu, kajsiju, bananu, dinju. Ne prija joj jabuka od koje ima strahovite gasove i ne prija joj sargarepa koja joj stvori zatvor. I sad jos uvek ima problem sa zatvorom pa sam prestala da joj dajem i milupinu rizanu kasicu jer i pirinac zna da zatvori. U svakom slucaju mi se igramo hrane i mozda sam joj svega dva ili tri puta dala pun obrok, a ona je opet i nakon toga htela siku i ja joj dam i na kraju je bljuckala blenta mala. Ali smo pretezno na sisi iako mislim da nije sita. Nije gladna to sigurno jer mi ne place ali pocela je da mi se budi nocu i preko dana bas imam poteskoca da je uspavam Nego postavljam izgleda ova pitanja gde stignem [sm=smiley36.gif] nisam videla ovu temu ranije. Ja u basti imam puno povrca, mladog krompira, sargarepe,persun,tikvice, krastavce,paradajz, boraniju, grasak i td. Imam cak i bostana pa sam mislila da mojoj curi dam malo lubenice a onda sam procitala da ne treba davati lubenicu bar do 8mog meseca. [sm=smiley13.gif] a zasto? Sta to ima lubenica? Boraniju do 7 i grasak takodje do 8. I sad kad imam sve sveze u basti, neprskano, organsko (plus komsija takodje ima sve organsko pa se razmenjujemo sta kome fali) ona pola toga ne moze da jede pa cu posle vaditi iz zamrzivaca. Gluposti. Jako se nerviram zbog toga.
|
|
|
|