serpica -> RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo (5.12.2013 6:58:35)
|
E da vam ispricam sta se meni desilo,poludela sam juce... ja sam bebcu dala prvu kasicu Humana pirincane pahuljice,to je smazao bez problema onda nije bilo u apoteci pa sam uzela baby king pirincane isto i to je pojeo,i juce mm uzme isto te Baby king kad ja procitam na kraju kutije sitnim slovima moze da sadrzi gluten u tragovima!!! Poludela sam,on je vec pojeo takvu kasicu jos pre nedelju dana i hvala bogu nista nije bilo,ali tada nisam ni citala do detalja sta pise na kutiji inace mu nikad ne bih dala.Na Humaninoj lepo pise velikim slovima GLUTEN FREE a na ovoj nasoj ne,nego sitno upozorenje. Kakva neodgovornost,hrana za bebe od 4 meseca a da sadrzi gluten,doduse u tragovima ali opet i to je dovoljno da izazove alergiju.Poludela sam juce,doslo mi da placem,nisam ja neki panicar da me ne shvatite pogresno,ali postoje stvari kojih se stvarno plasim,kao recimo tog glutena iako znam da su male sanse da se nesto desi ipak sam resila da ga izbegavam do prvog rodjendana.Od danas sama kuvam pirinac,pa cu da ga miksam sa sargrepom,jabukom..i tako cu da ga hranim.
|
|
|
|