|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo
22.4.2013 22:14:58   
jovicaa
ovde se svako tripuje da ne daje koliko treba user posted image
ja sam mu sad pravila rucak za sutra brokoli, tikvice i malo mladog krompira. napunila sam tu aventovu casu, 180 gr, videcemo da li ce sve da pojede.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1826
22.4.2013 23:07:17   
mica0
jovice koliko imate podoja a koliko obroka>

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1827
23.4.2013 0:37:13   
sneza24
I ja dajem dok jede, kad neće više ona zatvori usta i okreće glavu na drugu stranu. Tako je i D radio i toliko je jeo. Valjda su takva deca. Jedino što je D bio mršaviji jer je L dosta krupnija od njega.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu mica0)
Direktna veza do poruke: 1828
23.4.2013 8:25:12   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: mica0

jovice koliko imate podoja a koliko obroka>

mico stvarno ne znam sto se tice podoja, zato sto dojim na zahtev. a od nemlecnih obroka ima povrce oko podneva vec neke dve nedelje i od pre dva dana popodne i voce.
brojacu danas podoje, pa cu bas videti koliko ima, i mene zanima.

(odgovor članu mica0)
Direktna veza do poruke: 1829
23.4.2013 9:21:32   
adulence
Jovicice samo nesto da priupitam posto kazes da vec dve nedelje dajes a dala si u seatom mesecu...to onda znaci ako bih joj ja sada davala to bi bilo u petom mesecu...posto si negde napisala pre petog je rano...malo sam se pogubila...hihihi

i da jel ti maksimus dosisava obroke?koliko ga drze itd...

< Poruku je uredio adulence -- 23.4.2013 9:23:42 >

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1830
23.4.2013 11:14:14   
World
da li je neko probao da pravi kasicu od suvih kajsija? tipa ono da se skuva pa izmiksa...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1831
23.4.2013 11:35:57   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: adulence

Jovicice samo nesto da priupitam posto kazes da vec dve nedelje dajes a dala si u seatom mesecu...to onda znaci ako bih joj ja sada davala to bi bilo u petom mesecu...posto si negde napisala pre petog je rano...malo sam se pogubila...hihihi

i da jel ti maksimus dosisava obroke?koliko ga drze itd...

adulence ja sam tvrdila da cu krenuti sa sest punih, ali kad sam skontala da mi dete zeli ranije, krenula sam sa pet punih, sto je u sestom mesecu zivota. znaci ako tebi sad iva ima cetiri meseca, to bi znacilo da si krenula sa cetiri puna meseca, odnosno u petom mesecu.
sada vise ne dosisava, od kada mu dajem 160 gr, ali u pocetku jeste dosisavao posto sam mu davala jako malo.
jesi se ti odlucila da krenete?

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1832
23.4.2013 12:17:17   
jovicaa
pazi kao sto kazemo da nisu sve bebe iste po spavanju, napredovanju i sl, tako nisu sve iste ni po tome kada treba da im se uvede nemlecna ishrana, logicno. tebi iva bas fest dobro napreduje i dosta je mirna i zadovoljna, koliko sam skontala. maksim nije bio takav.
to se vidi po detetu, ja sam jednostavno oset_ila da treba da uvedem, i ispostavilo se kao bas dobro, posto je dosta mirniji od kad sam uvela.
a sto se tice razmaka kako kad, nekad sisa ubrzo posle, nekad ne sisa po tri sata. bas cu pratiti danas, pa vam pisem.
world ja to nikada nisam praktikovala, ali i mene zanima da li je neko

< Poruku je uredio jovicaa -- 23.4.2013 12:18:48 >

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1833
23.4.2013 12:54:58   
World
world ja to nikada nisam praktikovala, ali i mene zanima da li je neko

nemamo sad nekog izbora voca, pa mozda bi suve sljive i kajsije mogle biti zamjena... ajd nek se neko pametan javi.. ne znam da li bi bilo stetno zbog onog procesa susenja voca, mislim da se nesto stavlja...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1834
23.4.2013 12:56:41   
Verolina
World, ja ne znam da li cu da podbunim siroke mase, ali ja sam cula da su suve kajsije kancerogene. I to samo suve kajsije. Ne znam zbog cega, samo sam tako cula, ne drzi me za rec.
Bolje joj peci jabukicu. Brzo ce sezona voca.

< Poruku je uredio Verolina -- 23.4.2013 12:57:43 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1835
23.4.2013 13:34:32   
World
ma i meni se cini da sam nesto cula da nesto ne valja, ali sad ne mogu da se sjetim sta je to bilo... a nemoj mene da podbadas, znas da ja volim te teorije zavjera, pogotovo ako se radi o hrani....user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1836
23.4.2013 13:39:46   
jovicaa
mozda su kancerogene ako se dimeuser posted image posto znam da dimljeno nije dobro...
mi u nedostatku svezeg voca kombinujemo to sto sada moze da se nabavi sa kupovnim kasicama. i ima sveki neke zamrznute kajsije i sljive ali ne znam da li to da mu dajem?user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1837
23.4.2013 13:53:38   
World
nisam za kupovne posto su sa secerom...

a ako ima zamrznute, udri po tome slobodno... ja se, budala, nisam sjetila da ostavim u zamrzivacu da imam za bebu...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1838
23.4.2013 14:30:18   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: World

nisam za kupovne posto su sa secerom...

a ako ima zamrznute, udri po tome slobodno... ja se, budala, nisam sjetila da ostavim u zamrzivacu da imam za bebu...

hippove i babylove nisu sa secerom! ja mu samo te dajem i neke iz madjarske koje su isto bez secera.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1839
23.4.2013 14:51:12   
Zemunka85
hippva sljiva jeste, cini mi se.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1840
23.4.2013 15:03:08   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Zemunka85

hippva sljiva jeste, cini mi se.

e nisam uzimala hippovu sljivu, ali ja bas pazim na to, uvek pogledam dobro sastav, zato sto je secer no no kod nasuser posted image

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1841
23.4.2013 21:06:13   
adulence
Hej odlucila sam da joj dajem po dve tri kasikice svaki dan,ne mozes da verujes koja sreca kad joj dam a dok jede samo se cuje mmmm...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1842
23.4.2013 21:38:22   
little_one
Samo naprijed Adulence user posted image kad bebana hoce da rucka ona i prihvati klopicu....samo lagano i postuj pravilo 3 dana 1 namirnica i sve ce ici kao podmazano....

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1843
23.4.2013 23:53:51   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: Verolina

World, ja ne znam da li cu da podbunim siroke mase, ali ja sam cula da su suve kajsije kancerogene. I to samo suve kajsije. Ne znam zbog cega, samo sam tako cula, ne drzi me za rec.
Bolje joj peci jabukicu. Brzo ce sezona voca.

Sumporisu se u procesu susenja..

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1844
24.4.2013 0:19:59   
pocahontas
ja sam mislila da sam ja studiozna, ali sanchy svaka cast! ti si sve istrazila do detalja i ja sam odusevljena sta ti sve znas i koliko studiozno pristupas svemu, od klope do rada blendera! ne poznajem te, ali me po onome sto pises i kako pises strasno podsecas na jednu moju drugaricu koju jako volim pa sam malo otisla u off, al sam morala da kazem :)

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1845
24.4.2013 9:29:53   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: adulence

Hej odlucila sam da joj dajem po dve tri kasikice svaki dan,ne mozes da verujes koja sreca kad joj dam a dok jede samo se cuje mmmm...

super, uzivajteuser posted image i ovaj moj krka kao da nikada nije samo sisao... jos tacno zna kada je vreme za kasicu i cak i ako sisa u to vreme, svejedno zeli i kasicuuser posted image
e da evo ga nas raspored od juce:
00 h podoj
7 h podoj
10 30 podoj
11 30 povrce(160 gr)(tikvice, krompir, brokoli)
14 i 30 podoj
15 i 30 podoj
18 h 120 gr kruske + podoj
i 20 i 30 podoj
ovako nesto otrpilike.. ali kod nas to varira, nekad bude i vise podoja... ali sad gledam on kao novorodjence, osam obroka i daljeuser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1846
24.4.2013 9:38:58   
2002m
posle 8 dana zitarica juce sam joj dala krompir i super je prihvatila,nisam smela da joj dam koliko je ona zelelauser posted image a kupovne kasice(jabuka,jabuka-sargarepa) su bljakuser posted image planiram bar 5 dana samo krompir pa prelazimo na bundevu.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1847
24.4.2013 15:38:48   
Sanchy
Hvala Poc..user posted image ..

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1848
24.4.2013 18:35:13   
nina26
znaci sad sam se zaprepastilauser posted image zvala me drugarica,da mi kaze da joj je dr rekao da pocne sa povrcem, i to da stavi sledece:krompir,sargarepu,tikvicu,spanac i zelenu salatu!!!onda posle toga piletina sa makaronama,tip kuskus.

da ne spominjem da je pila sok od pomorandze sa 4m, i da uveliko koriste gluten, a rodjena je isti dan kao i Z. i, da umesto soli,da stavi malo sira!

i onda se ja pitam sta toliko panicim, i sto se prodrzavam nekog reda i rasporedauser posted image ko je ovde luduser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1849
24.4.2013 19:01:12   
little_one
pridrzavas se nekog reda zbog svog djeteta i zato sto postepeno navikavas njen mladi organizam na hranu...realno tamo gdje zivis narandze su isto sto i nama jabuke tako da ima smisla...a to sto uvodi povrce prvo i ja sam tako osim zelene salate naravno...a ako je sve to krenula sa 6 mjeseci po vecini i gluten i meso i mlijecni proizvodi mogu od 6tog mjeseca...

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here