IRJ82
|
IZVORNA PORUKA: Sesilija 83 IRJ82 A kolika ti je bebana?? nemas ticker.. meni je dr i rekla prvo pahuljice da uvedem poceli smo pirincane pa cu da kupim sutra i kukuruzne... to dajem 10ak dana... pa krecem sa vocem i povrcem rekla mi je otpeilike .. krompir,sargarepa,tikvica,jabuka... to voce prepodne a uvece pahulje a izmedju mlekce.... rodjena je 28.01, znaci uskoro 5,5 meseci. mi smo prvo dali jabukicu, a onda krompir, sargarepu, tikvicu, kupus (mada joj nije odgovarao, pa vise nisam), grasak (i to mi se ucinilo da joj smeta, pa ni to necu vise dok ne odraste malo), breskvu, kajsiju, dinju, krusku, bananu. pri tome, ona sisa 4 puta dnevno (od skora, a inace je bilo 5 puta) i to nisu pravi obroci, jer joj ja dajem 100-150ml, voce nekada i vise, ali ne vise od 200ml. ona ujutru kad se probudi samo sisa, pa oko pola 11 joj dajem voce, pa sisa, onda voce, sisa, povrce (posle kog nema sisanja) i pred spavanje sisa. mi smo na VMA, i cim smo prvi put dosli oni su nam dali spisak kada se koja hrana uvodi, sta sme, a sta ne do godinu dana i kada sam rekla da ona trazi jos posle sisanja rekla mi je da uvedem cisto voce i povrce do prve sledece kontrole, a to je sa nepunih 6 meseci i onda ce mi reci. ona je sa ovim super sita i zadovoljna, ona meni spava celu noc 10 sati, ujutru sisa i nastavlja da spava, posle voca i sisanja spava 1,5 - 2h, i popodne ima jos jedno spavanje od 2 sata, tako da nije sita ne bi ona spavala toliko. izvini, ja se raspisah