Sashica82
|
IZVORNA PORUKA: jance ja ne znam sta se sa njima desava, neonatolog u Betaniji mi je preporucio Impamil ili Bebelac kad smo izlazili, kamo srece da sam odma Bebelac probala, mozda nebi imala takvo misljenje o Impamilu a ni moje dete se nebi toliko mucilo. da, sada gledam Sash pa nasi momci za 6 dana pune 6 meseci, pa sam sada razmisljala sta pre da uvodim sa napunjenih 6, mlecne preradjevine ili gluten? nekako se uvodjenja mlecnih preradjevina manje bojim, sa glutenom mi je malko teze... Ne znam ni sama, mlečne prerađevine najverovatnije. Ma samo kad pomislim na uvođenje nečeg novog, glava me zaboli, jedva se borim i sa ovim što smo već uveli. Juče ručamo, sve super, jede i smeje se, i naleti na neku grudvicu, zagrcne se i SVE povrati. Ma povratio ono što je jeo za doručak, e poludela sam. I na brzinu otvorim Hipp jagnjetinu, zagrejem, spucao sve u roku od odmah. I sad vidim da imam i novi problem, ako kašica nije skroz glatka, nema šanse da jede kako treba, on meni celo vreme pljucka grudvice, kad mu ja spremam domaću. Vodu, standardno, i dalje ne pije. Elem, mlečne prerađevine kreću od sledeće nedelje. Lilla, znaš kako je kad ti pedijatri (i svi ostali, u stvari) kažu, nemoj to pre tog i tog meseca. Pa ti onda poslušaš jer to tako treba. I ja mislim da bih mogla već da dam gluten, ali ajde de...
|