Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 15:11:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Poslala sam poruku, hvala vam! Znam ko je, bila je tu pre neki dan, osvojila je nagradu za 8.mart pa smo kuckale.
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 15:12:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne radi link. IZVORNA PORUKA: minna evo ga snimak OVDE Andrea ima i jos jednog mladjeg decaka koliko znam
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 15:17:14
|
|
|
|
minna
|
Mozda ce hteti ovako KLIK
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 15:19:09
|
|
|
|
Rivana
|
Ako bude emisija NEMOGUCA DECA, pozovite me da vodim Luku jer je toliko nestasan i nemoguc!
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 15:19:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Radi, hvala ti:=)
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 19:47:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Čekam Mayinu potvrdu, Andrei sam pisala a vi razmislite da li imamo još neko RR nadareno dete
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 19:55:47
|
|
|
|
madre
|
meni se cini da je magnetic pisala da njena beba zna da boji do 10, po meni je to nadareno dete
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 20:36:53
|
|
|
|
AndreaK
|
Drage moje, jako mi laska sto ste se setile mene, odnosno mog deteta, zaista ste me prijatno iznenadile. U prvom momentu citajuci Dunjinu poruku i kasnije vase postove na ovoj temi mogla sam sebe i Andreja zamisliti na jednoj zanimljivoj mini ekskurzijici, mislim da bi to bilo divno iskustvo kako za mene tako i za Andreja i obzirom na njegovu radoznalu prirodu, kamere pa i sve ono sto cini snimanje jedne emisije sigurno bi ga zainteresovalo...a da ne spominjem Sarajevo, divan grad. Ipak, moram sagledati sve aspekte i nazalost odbiti ovu ponudu jer mislim da je Andrej jos mali za tako dug i naporan put do Sarajeva. Ako bude slicnih ponuda za neko snimanje recimo u Beogradu racunajte na nas
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 4.4.2012 0:13:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Andrea hvala na odgovoru :) Magnetic javi se:)
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 4.4.2012 0:39:16
|
|
|
|
indy_25
|
Da ti malo pomognem Dunja :))) nick bebilina , strana 21, tema pohvalimo nasu decicu. Njena kcer zna citati i uz to glumi u predstavama.
< Poruku je uredio indy_25 -- 4.4.2012 0:45:53 >
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 4.4.2012 1:10:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Indy hvala!:* Videh da je trudnica, 23 nedelja, ne bih da je cimam:)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?