Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 2.4.2012 17:42:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Pa ni ja, bar od stalnih članica RR. To sam i rekla organizatorima emisije - verujem da ih ima na portalu ali nisu pisale. Gagi, u principu bilo bi poželjno da je sa RR, jer idemo kao Ringeraja. IZVORNA PORUKA: anajid Lilika pa di si zeno Ja stalno razmisljam i ne mogu da se setim nikoga ko je u cetrdesetima dobio dete???
|
|
[Obrisana poruka] 2.4.2012 17:42:25
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 2.4.2012 17:53:52
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 2.4.2012 19:01:36
|
|
|
|
liliana
|
E, da , i ja mislim da Zoća ima 40+.
|
|
[Obrisana poruka] 2.4.2012 19:12:48
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 2.4.2012 19:16:28
|
|
|
|
indy_25
|
Jao bas lijepo hajde prijavite se da vas gledamo i ja imam obn :)
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 2.4.2012 19:26:55
|
|
|
|
NadaR
|
Je l' i nasa Dunja gostuje u toj emisiji?
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 2.4.2012 19:34:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Bi ja ako se neka devojka prijavi sa RR.rs pa idemo zajedno. U prošloj emisiji je učestvovala moja koleginica sa RR.ba Višnja RR, ona će takođe biti i u sledećoj. Ja mogu uvek ići (i kada budu naredne teme) samo ako se i vi prijavite, ja idem samo sa vama u paketu :)
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 10:40:00
|
|
|
|
anajid
|
Evo sad sam procitala da i Gagaga ima 40 god a trudna je.Kontaktirajte nju
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:32:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Nova emisija 11.4., tema "Nadarena deca". Ko želi da ide i da dovede svoje nadareno dete? :) Svi troškovi puta su plaćeni.
< Poruku je uredio dunja RR -- 3.4.2012 14:43:23 >
|
|
[Obrisana poruka] 3.4.2012 14:34:21
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:36:10
|
|
|
|
dunja RR
|
U bilo kom smislu, tako su rekli :)
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:37:52
|
|
|
|
minna
|
Evo docicu ja sa mojom mamom Ili Vlada i ja da im pokazemo kako smo nadareni za maltretiranje mame nocu Salim se, bas mi se svidja sto ce RR mame biti na tv-u! Hoce li biti, jel se javio neko od mama u 40im na kraju
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:38:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Maya21 razmišlja da dođe sa Makijem koji je odličan plivač. Bilo bi super!
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:40:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: minna Hoce li biti, jel se javio neko od mama u 40im na kraju Sa RR.rs nije, a sa RR.ba će doći Višnja RR koja je rodila u 40, ćerkica sada ima 4 godine, a Višnja izgleda kao da ima 30
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:42:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Super , kad je ta emisija ?
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:43:52
|
|
|
|
indy_25
|
Ima andrea cini mi se ona je sa nase rr ona ima nadareno dijete sa godinu i po zna sva slova.
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:44:32
|
|
|
|
tanjica85
|
ja bih vrlo rado isla, ali jos uvek nema 40. rado cu vas gledati
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:44:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Sa Višnjom je snimanje sada u petak, a sa Nadarenom decom 11.4., javiću vam kada budu na TV-u. IZVORNA PORUKA: ribizla Super , kad je ta emisija ?
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:46:27
|
|
|
|
Olga75
|
super bi bilo da Maya i Maki budu a super bi bilo i da dodje Andrea sa detetom koje je skoro beba a zna sva slova
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:48:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Koja Andrea? dajte mi tačan nick molim vas, da joj pošaljem pp. IZVORNA PORUKA: Olga RR super bi bilo da Maya i Maki budu a super bi bilo i da dodje Andrea sa detetom koje je skoro beba a zna sva slova
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 15:04:04
|
|
|
|
indy_25
|
Dunja imas njen nick u temi video snimci nase decice. Pronanices tamo taj snimak.
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 15:05:51
|
|
|
|
Olga75
|
Dunja ja sam sad procitala u Indynom postu takvo dete treba forsirati
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 15:09:18
|
|
|
|
indy_25
|
Vidjela sam sada AndreaK ali je ne vidjam vise cesto na rr.
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 15:10:59
|
|
|
|
minna
|
evo ga snimak OVDE Andrea ima i jos jednog mladjeg decaka koliko znam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?