Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 2.4.2012 17:42:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Pa ni ja, bar od stalnih članica RR. To sam i rekla organizatorima emisije - verujem da ih ima na portalu ali nisu pisale. Gagi, u principu bilo bi poželjno da je sa RR, jer idemo kao Ringeraja. IZVORNA PORUKA: anajid Lilika pa di si zeno Ja stalno razmisljam i ne mogu da se setim nikoga ko je u cetrdesetima dobio dete???
|
|
[Obrisana poruka] 2.4.2012 17:42:25
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 2.4.2012 17:53:52
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 2.4.2012 19:01:36
|
|
|
|
liliana
|
E, da , i ja mislim da Zoća ima 40+.
|
|
[Obrisana poruka] 2.4.2012 19:12:48
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 2.4.2012 19:16:28
|
|
|
|
indy_25
|
Jao bas lijepo hajde prijavite se da vas gledamo i ja imam obn :)
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 2.4.2012 19:26:55
|
|
|
|
NadaR
|
Je l' i nasa Dunja gostuje u toj emisiji?
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 2.4.2012 19:34:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Bi ja ako se neka devojka prijavi sa RR.rs pa idemo zajedno. U prošloj emisiji je učestvovala moja koleginica sa RR.ba Višnja RR, ona će takođe biti i u sledećoj. Ja mogu uvek ići (i kada budu naredne teme) samo ako se i vi prijavite, ja idem samo sa vama u paketu :)
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 10:40:00
|
|
|
|
anajid
|
Evo sad sam procitala da i Gagaga ima 40 god a trudna je.Kontaktirajte nju
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:32:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Nova emisija 11.4., tema "Nadarena deca". Ko želi da ide i da dovede svoje nadareno dete? :) Svi troškovi puta su plaćeni.
< Poruku je uredio dunja RR -- 3.4.2012 14:43:23 >
|
|
[Obrisana poruka] 3.4.2012 14:34:21
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:36:10
|
|
|
|
dunja RR
|
U bilo kom smislu, tako su rekli :)
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:37:52
|
|
|
|
minna
|
Evo docicu ja sa mojom mamom Ili Vlada i ja da im pokazemo kako smo nadareni za maltretiranje mame nocu Salim se, bas mi se svidja sto ce RR mame biti na tv-u! Hoce li biti, jel se javio neko od mama u 40im na kraju
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:38:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Maya21 razmišlja da dođe sa Makijem koji je odličan plivač. Bilo bi super!
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:40:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: minna Hoce li biti, jel se javio neko od mama u 40im na kraju Sa RR.rs nije, a sa RR.ba će doći Višnja RR koja je rodila u 40, ćerkica sada ima 4 godine, a Višnja izgleda kao da ima 30
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:42:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Super , kad je ta emisija ?
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:43:52
|
|
|
|
indy_25
|
Ima andrea cini mi se ona je sa nase rr ona ima nadareno dijete sa godinu i po zna sva slova.
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:44:32
|
|
|
|
tanjica85
|
ja bih vrlo rado isla, ali jos uvek nema 40. rado cu vas gledati
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:44:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Sa Višnjom je snimanje sada u petak, a sa Nadarenom decom 11.4., javiću vam kada budu na TV-u. IZVORNA PORUKA: ribizla Super , kad je ta emisija ?
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:46:27
|
|
|
|
Olga75
|
super bi bilo da Maya i Maki budu a super bi bilo i da dodje Andrea sa detetom koje je skoro beba a zna sva slova
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 14:48:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Koja Andrea? dajte mi tačan nick molim vas, da joj pošaljem pp. IZVORNA PORUKA: Olga RR super bi bilo da Maya i Maki budu a super bi bilo i da dodje Andrea sa detetom koje je skoro beba a zna sva slova
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 15:04:04
|
|
|
|
indy_25
|
Dunja imas njen nick u temi video snimci nase decice. Pronanices tamo taj snimak.
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 15:05:51
|
|
|
|
Olga75
|
Dunja ja sam sad procitala u Indynom postu takvo dete treba forsirati
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 15:09:18
|
|
|
|
indy_25
|
Vidjela sam sada AndreaK ali je ne vidjam vise cesto na rr.
|
|
|
|
RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! 3.4.2012 15:10:59
|
|
|
|
minna
|
evo ga snimak OVDE Andrea ima i jos jednog mladjeg decaka koliko znam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?