Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 20.9.2013 16:29:46
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: jole82 ..cim je stavim pocne da brblja.. na mamu Lepa decica
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 20.9.2013 16:33:12
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Haha, Jole mada, kada su ga videle vaspitačice zinele su i rekle, kaaaako je visok Jao, što bih ja volela jednu devojčicu i ja sam bas htela da ti kazem, da je bas visok za svoj uzrast, bice to srcelomac pravi Jao, što bih ja volela jednu devojčicu pa sta cekas ??
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 20.9.2013 16:44:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Ništa, ali izgleda da ona neće mene
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 21.9.2013 9:49:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Nina sad sam se setila da je vaga rekla 7100 a to je kilaza sa pet i po meseci ajao al je to bilo davnoooooo hahaha... Moja Dunjica ionako misli da joj mama nije normalna. Stavila sam je u pekač ispred rerne i slikala, u korpu za ves i tako. Slikam je svakog dana od kad se rodila. Uparadim je pa je slikam, izbrlja se hranom pa je slikam, ma stalno je slikam sad se vec namesta pozerka mala Pre neki dan sam je snimala dok je sisala jer je jednom rukom dirala moju drugu bradavicu, a isto tako pokusava da mi skine mladez sa sise, valjda je nervira dok sisa hahahah...pa sve ukrsti ocim jer joj je jako blizu dojka. Ma smesna je ko cirkus. Decica su sva predivna i vec sam vam rekla sva vam deca imaju prelepe oke, a ovoj mojoj doso iz dupeta u glavu
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 25.9.2013 10:02:51
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: big mum Kao da opisuješ moju djevojčicu u toj dobi.Skaknje,trčanje istraživanje. Evo i par slikica djece u igri Ovde je imao 9-10mj .Sa sekom u lišću Jede čova makarone
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 26.9.2013 18:11:51
|
|
|
|
simke
|
Mamina vrednica
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 27.9.2013 10:57:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hahah vrednica nema sta. Nas bata Nole takodje obozava trimer i kosacicu da mu je moj brat cak kupio neku plasticnu malu u fazonu on da kosi. Ja uvek kazem da oni hoce da rade sve sto i mi kad su mali a kad malo odrastu shvate da to nije zanimljivo pa krenu da vrdaju
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 27.9.2013 13:03:04
|
|
|
|
jovana13
|
[IMG]http://i43.tinypic.com/107vu4i.jpg[/IMG]
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 27.9.2013 13:03:51
|
|
|
|
jovana13
|
dok se snadjem sad da ubacim
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 27.9.2013 13:10:52
|
|
|
|
Snelle
|
Simke, pa tvoj sinak je baš veliiiiki!
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 28.9.2013 22:22:52
|
|
|
|
Figaro88
|
Moje cupavo
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.9.2013 11:33:00
|
|
|
|
minnica
|
Figaro, kakva faca! Baš je slatka.
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 1.10.2013 11:31:14
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ova tema i tema slika sa mamama razvedrava svakitvmurni dan. Pa i ovaj <3
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 1.10.2013 11:33:19
|
|
|
|
Jole84
|
Zemunka kao med je,duša mala
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 1.10.2013 11:57:11
|
|
|
|
jole82
|
Slatkica mala meni je hit ova gde se drzi za glavicu
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 1.10.2013 12:00:15
|
|
|
|
Peace*
|
Mamin đak prvak: I mamina mala glista:
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 2.10.2013 13:39:42
|
|
|
|
ivaMark
|
Zemunka, cera ti je prava lutkica Peace, bravo za prvaka, lepa mu je i torba a mala glista mi je ovako odpozadi original moj sestric... napunio mali 4god i ima jedvaaaa 14kg Figaro
< Poruku je uredio ivaMark -- 2.10.2013 13:40:34 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 3.10.2013 21:18:33
|
|
|
|
lesica
|
Odavno nas nije bilo, tako daaa - Helo drugari! I da, Lenka nosi ugalj
< Poruku je uredio lesica RR -- 3.10.2013 21:20:41 >
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 3.10.2013 22:01:24
|
|
|
|
Ana RR
|
đavolak lepi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 3.10.2013 22:08:34
|
|
|
|
lokica77
|
preslatki, joj obozavam ovu temu...
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 3.10.2013 22:13:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Lenka, moja lepa drugarica Šta joj piše na toj majici? Fig Zemunka, preslatka je, med! Simke, baš, baš je porastao Big mum, ovosa tanjirom Slatkiši!
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 3.10.2013 22:17:36
|
|
|
|
lesica
|
Dunja, Volim Siciliju
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 3.10.2013 22:24:34
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 3.10.2013 22:58:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa zna dete (ili mama koja je kupila) šta je dobro Par morskih (da se priset_im toplote )
< Poruku je uredio Ana RR -- 3.10.2013 23:18:03 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 4.10.2013 8:09:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
super su slicice bas su morske prave
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?