Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 11:25:56
|
|
|
|
ivannna
|
joleeeee Teodora je medenjak medeni! a evo i novijih ni mi nemamo puno kosice i redovno misle da je decko,iako joj oblacim roze i ciklama stvarcice,ljudi izgleda to ne gledaju
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 11:29:36
|
|
|
|
adulence
|
Premedena...Iva je cesto u haljinicama pa me je jedna baba pitala jel decak,ja reko jeste,kaze pa sto u haljini....ahahahah....i sta da im odgovoris na to...predivna je...
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 11:33:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Sva decica su vam preslatka, a to za decaka sam imala i ja problem , U nije imala ni dva meseca mi bili u opstini, ona sarenu jaknicu, roze cizmice, rozu kapicu, prilazi neki covek i kaze mi dete sto obuce tog decaka u roze, a meni dojadilo vise da objasnjavam da je devojcica, i kazem, deda mislim da je gej, nista me vise pitao nije. Moja Una i jos jedna
< Poruku je uredio Unina mama -- 22.8.2013 11:36:55 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 11:51:28
|
|
|
|
lesica
|
Hahahhahaha, pa što ste zle, šta znaju ljudi Žene, deca su vam diiiivna!
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 11:56:28
|
|
|
|
lesica
|
Evo i L, nije baš najskorija fotka, poslednje su fotke kad je imala boginje, a tu već nije reprezentativna
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 11:58:55
|
|
|
|
nina26
|
Medenjaci svi do jednog Jole, Tea ne da je porasla, nego je postala prava devojcica A sto se tice kose, i nas zovu decakom, iako imamo kosice, ali nam je faca takva, sta da radimo, i kad stavimo i rozu trakicu za kosu, kazu: 'jaooo sto je sladak"
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 12:00:43
|
|
|
|
nina26
|
Lesice, prava je manekenka a sto mi se svidja 'aljince
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 12:14:50
|
|
|
|
Ana RR
|
A mom Maretu su svi govorili Jaoo kako je slatka! Divne su nam naše RR bebice, male i velike Evo mog gusara
< Poruku je uredio Ana RR -- 22.8.2013 12:19:36 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 12:23:10
|
|
|
|
lesica
|
Smeško lepi
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 12:30:09
|
|
|
|
Janncica
|
Kad smo vec tu da dodam i ja mog padobranca
< Poruku je uredio Janncica -- 22.8.2013 12:31:31 >
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 14:32:16
|
|
|
|
ivannna
|
sto su nam deca slatka pu pu puuuuuu!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 17:57:54
|
|
|
|
jole82
|
Stvarno se ne zna ko je sladji i veci smeker
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 21:15:27
|
|
|
|
adulence
|
pozdrav i od nas...
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 21:21:56
|
|
|
|
adulence
|
janncice prelepo ti je to malo cudo....
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 22:18:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ivanna vidi se u licu da je devojcica to ljudi ne obracaju paznju. Jos ako imate zelena kolica ko mi sto kaze Adulence onda smo decak u haljinici hehehe... Jao kako vam decica imaju divne oci. A ovoj mojoj doslo iz dupeta u glavu pa ce izgleda imati smedje na mene a ne plave na tatu. Pih... a to mu je jedini kvalitet
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 22:19:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao adulence krofnica krofnasta slatka
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 23:08:18
|
|
|
|
NadaR
|
Adulence , meeed je
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.8.2013 23:18:36
|
|
|
|
adulence
|
hvala zene!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 1.9.2013 22:17:21
|
|
|
|
Hajnalka
|
Evo i nas sa 2 i po meseca
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 2.9.2013 6:54:51
|
|
|
|
minnica
|
smeškica mala.
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 2.9.2013 16:23:19
|
|
|
|
ivaMark
|
Hajn, kakve oke
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.9.2013 14:44:51
|
|
|
|
Verolina
|
Adulence, pravi je secer. Hajnalka, sad ti prvi put vidim bebu i mnoooooooogo je slatka. kako se samo smeje. UM, kakva je manekenka tvoja cera. Ja bih joj ukrala te helanke.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.9.2013 14:49:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Verolino hvala nisu ovoliko sjajne uzivo, ne znam sta im je pa sijaju ovolikooooo....
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.9.2013 14:54:01
|
|
|
|
jole82
|
UM cera ti je prava manekenka bas je slatka A verka oce te helanke da nosi svekrvi da joj se slaze uz majcu na sljoke sa "zutom kragnom" Morala sam u offf... Ivicu medenicu (adulence) nema potrebe komentarisati A Hajn...okice ko bademi mali..preslatka je
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?