Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.8.2013 9:55:44
|
|
|
|
mlada_mama
|
evo moje smizle pre mesec dana :) sa 8mj :) http://img27.imageshack.us/img27/7638/uynu.jpg
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 12.8.2013 12:33:19
|
|
|
|
ivaMark
|
Joooj minnice, ja ne verujem kako su slatki M.mama-prava je smizla a evo i nas malo
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 12.8.2013 13:28:43
|
|
|
|
Peace*
|
Jao minnice, kako su diiiivniii!
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 12.8.2013 14:33:12
|
|
|
|
minnica
|
Hvala! ivaMark, kakvi obraščići!
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.8.2013 13:17:55
|
|
|
|
Figaro88
|
Minice preslatki su Evo malo i nas...
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.8.2013 13:38:59
|
|
|
|
Štetica
|
IvaMark pa ona je kao lutkkica. Figaro Andrea je prava pozerka,kao med je.
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.8.2013 15:58:21
|
|
|
|
Snelle
|
Ivo, divna nam je drugarica! Baš je napredna
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.8.2013 21:30:35
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: Yag Medenko
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.8.2013 22:23:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Jedna rođendanska (sa maminom nakrivljenom tortom )
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.8.2013 22:25:34
|
|
|
|
lesica
|
Sreće slatke!!! Pa svi su med medeni
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.8.2013 22:33:27
|
|
|
|
Didy
|
Mare, care! P.S. I moja se uvek tako nakrivi.
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.8.2013 22:34:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Sad sam stavila slike na fb i samo čekam komentare za tortu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.8.2013 22:38:19
|
|
|
|
jole82
|
O Mare lepotakno slavljenicki i mamina slatka mala izvrnuta(nakrivljena) totrta ...meni bas deluje njami..
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.8.2013 22:42:54
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Sad sam stavila slike na fb i samo čekam komentare za tortu Idem ondaK da komentarišem.
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.8.2013 22:53:34
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.8.2013 22:54:12
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jole82 O Mare lepotakno slavljenicki i mamina slatka mala izvrnuta(nakrivljena) totrta ...meni bas deluje njami.. Jao mnoooogooo je njami, to je čuvena Bokina torta
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 16.8.2013 7:36:28
|
|
|
|
cockic
|
ja kako smo slatki,cvikeri joj super stoje ma sve slicice su super.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 16.8.2013 7:41:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jeee vidite slike super. Hvala hvala cakani smo al smo za.ebani hehhe Inace plava haljina je sivena za nju. Ma vec se modira frajla. Mi retko idemo do grada pa je ja upicanim i kad idemo cak do moje mame. Ima toliko stvari koje ce prerasti a nece ni obuci pa ja onda nju oblacim kao da idemo na svadbu hehehe... I ne marim za isflekano i td.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 16.8.2013 7:58:37
|
|
|
|
adulence
|
Milj bas je slatka ...samo mogu jednu sliku da vidim...ovu sa naocarima...
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 16.8.2013 8:24:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
da da tu sam stavila ali mislim kad kliknes trebalo bi da te odvede u album pa mozes da vidis sve slike. Valjda. Al bitno mi je da ste konacno videli moju dusu razmazenu heheheh...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 16.8.2013 8:30:36
|
|
|
|
dijana1*
|
Ana, Mare je pravi medenko
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 16.8.2013 8:54:54
|
|
|
|
adulence
|
Kada kliknem odvede me na facebook,ali posto nismo prijatelji ne mogu da vidim...u svakom slucaju mnogo je alatka
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 16.8.2013 22:49:10
|
|
|
|
mamaneca
|
samo da vam se na kratko javimo...posto smo puno mirni mama ima vremena da samo procita sta pisete a kad krene da pise mi odmah se potrudimo da je odvucemo od racunara!Pozdrav za sve drugare sa portala!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?