Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.9.2013 14:57:12
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: jole82 UM cera ti je prava manekenka bas je slatka A verka oce te helanke da nosi svekrvi da joj se slaze uz majcu na sljoke sa "zutom kragnom" Hoces da me satres sa svekrvom
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.9.2013 14:57:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jole82 UM cera ti je prava manekenka bas je slatka A verka oce te helanke da nosi svekrvi da joj se slaze uz majcu na sljoke sa "zutom kragnom" Morala sam u offf... Hahahhahha nasmeja me Jole, poslacu joj pp da zna kod koga da poruci helankice za sveki, imaju i roze pa da bira Ivu vidkjam stalno na fb, preslatka dundica, a Hajn tvoja lepotica je prelepa
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.9.2013 15:03:49
|
|
|
|
madre
|
UM, bas je porasla, prava lepa devojcica
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.9.2013 15:08:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Madre , jeste bas je porasla... Kako je tvoj deckic?
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 16.9.2013 13:48:37
|
|
|
|
peca
|
< Poruku je uredio peca -- 16.9.2013 13:55:32 >
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 16.9.2013 14:00:21
|
|
|
|
leamalamut
|
Evo i moje curice koja je skoro napunila godinicu :) , slika je sa slavlja
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 16.9.2013 14:45:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Jaooo slatkice male
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 16.9.2013 20:10:59
|
|
|
|
pocahontas
|
hihihi kakvi medenjaci!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 17.9.2013 21:45:43
|
|
|
|
jole82
|
Ijao kakve oke plave I bubamarica rodjendanica je bas slatka Evo i moje male direktorke, sto voli svoju novu stolicu...cim je stavim pocne da brblja..umislilo dete da je za govornicom
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 17.9.2013 22:06:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Krofnica A moje dete je jutros htelo u pižami da ide u vrtić
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 17.9.2013 22:14:37
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: jole82 Evo i moje male direktorke, sto voli svoju novu stolicu...cim je stavim pocne da brblja..umislilo dete da je za govornicom to joj je na mamu medenko mali Anci, pa kad pre poraste Marko gotovo, zenimo ga presladak je ne zna se stvarno ko je sladji, da li ovi manji ili veci lepotani UM,opasne su helanke
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 17.9.2013 22:17:14
|
|
|
|
Ana RR
|
E nina, ne znam ni ja.. dok se okrenem doći će i ženidba leti vreme, deca rastu, a mi se ne damo
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 17.9.2013 22:21:36
|
|
|
|
isidora88
|
mnogo su slatki anci gde ste uzeli pidzamicu? bas mi se svidja
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.9.2013 10:43:51
|
|
|
|
NadaR
|
Jaooo Peco , kakve oke ! Divni su svi zaista. Tako brzo rastu.
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.9.2013 11:36:15
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 mnogo su slatki anci gde ste uzeli pidzamicu? bas mi se svidja U Kanadi, doneo mu stric mnogo je lepa.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 20.9.2013 9:42:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
evo malko da se nasmejete. Ovo je slikano preko leta, ali ima vec mesec dana od slika. a ovo je od pre neki dan. Frajla uziva na belungi. Obozava tako da se izlezava
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 20.9.2013 9:44:22 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 20.9.2013 9:54:11
|
|
|
|
Trcosava
|
Predivna dečica!
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 20.9.2013 10:20:23
|
|
|
|
nina26
|
Milj, i sta kaze ta vaga? preslatka je nama je danas 11 meseci i u to ime, evo nas novi osmeh [/url]]KLIK
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 20.9.2013 11:15:46
|
|
|
|
ivaMark
|
Ninaaaa, kako je slatkaaaaa
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 20.9.2013 11:35:38
|
|
|
|
ivaMark
|
Uzivancija
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 20.9.2013 12:32:01
|
|
|
|
minnica
|
peco, lea, ana, jole, misho, nina, ivo, ne zna se ko je slađi!
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 20.9.2013 13:59:32
|
|
|
|
nina26
|
Ivo,pa ona je bas malecka,joj 4m ima secer mali
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 20.9.2013 14:12:13
|
|
|
|
17 joka
|
medici slatki, nezna se koje lepši uzivajte
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 20.9.2013 14:28:05
|
|
|
|
jole82
|
Mare na ovoj fotki izgleda ko da polazi u skolu, a ne u vrtic :))) Lepi momak veliki Nina ....Zoica je medenkovicka mala, ja nemam reci... MiLj ...Dunju vam dobro neko nije trazio da kupi, bas je slatkis mali veseli ivaMark cera ti je secerko mali...deluje bas kao neka dobrica
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 20.9.2013 15:35:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha, Jole mada, kada su ga videle vaspitačice zinele su i rekle, kaaaako je visok Nina, pa ona je šećerlema MiLj, ivamark, kao med su Jao, što bih ja volela jednu devojčicu
< Poruku je uredio Ana RR -- 20.9.2013 15:37:15 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?