Bambiron -> RE: Vanmaterična trudnoća (18.10.2014 16:43:18)
|
Cao svima! Nova sam ovde, vidim da se dugo nije pisalo na ovu temu, sto mi je u neku ruku drago.ali eto resila sam da i ja podelim svoje iskustvo sa vama. Pre 10 dana sam operisana laparaskopijom zbog vanmatericne trudnoce. Verenik i ja dugo vec ne pazimo, oko 3 godine i nista se nije desavalo. Vec smo poceli da razmisljamo da mozda nesto nije u redu sa nama i da treba da idemo da uradimo potrebne nalaze. Kad ono eto trudnoce kad smo se najmanje nadali, ali na zalost ne na pravom mestu :( 20. septembra sam dobila menstruaciju da 4 dana kasnjenja i trajala je krace malo. Posle nje, krene neki braon iscedak koji nije prestajao vise od nedelju dana. Uradim ja test kad ono [sm=modricrtici.gif] Bili smo presrecni!!! Odmah sledeci dan kod ginekologa i on mi na UZ saopsti grooznu vest, vanmatericna [sm=smiley19.gif] odmah sam taj dan primljena u bolnicu i operisana. Odstranjen mi je desni jajovod. Kaze dr da imam upalu male karlice, da su mi oba jajovoda bila sa priraslicama i da se upala popela do jetre oko koje takodje imam priraslice (perihepatitis). Kako je moguce da ja uopste niam imala bolove koji bi ukazali na upalu?? nije mi jasno.. Ima li neko sa slicnim iskustvom ili da nesto vise znaju o ovome? hvala vam puno unapred..[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|