bebica85 -> RE: Vanmaterična trudnoća (21.8.2013 13:22:56)
|
imam 28 godina... napokon sam nasla onog pravog pre skoro dve godine ... :) u julu prosle godine smo poceli raditi na bebici,jer je zelimo oboje .... toliko sam bila razocarana sto nije uspelo iz prve,da sam postala opterecena time nakon toga... pokusavali smo i dalje,da bih u decembru saznala da sam trudna,ali je vanmatericna....:(((( krvarila sam dve nedelje i znala sam da nesto nije u redu ....krv je pocela da bude skoro crna ...a bolovi sve jaci...otisla lekaru i mislili su da je spontani jer je test pokazao trudnocu....odmah su me prebacili u bolnicu i putem ultrazvuka utvrdili da su sati u pitanju do smrti i hitno izvrsili operaciju...nakon 6 meseci sam otisla na kontrolu ginekologu,ne onom koji me je prvi put pregledao i radosti moje,sve je sacuvano,sve je tu ...nista mi nisu izvadili bez problema mogu ostati trudna :))) sada opet pokusavamo ... dobila sam 29. jula,uvece i prestalo mi je 31. uvece ... 2. avgusta mi je kanulo jos par kapljica i posle toga sam pocela primecivati simptome trudnoce...vrtoglavica,mucnina,zgaravica...to je sada prestalo...bolovi u donjem delu stomaka,kao da cu dobiti ...danima su trajali... trebam dobiti 26.08. i molim boga da ne dobijem...mada ja nestrpljiva,uradila sam danas test koji je bio negativan...a simtomi su tu i sada ne znam sta je ...cekam sa nestrpljenjem dane kada trebam dobiti ... htela sam sve ovo podeliti sa vama,jer sam svojima dosadila....njima je to bizarno a mene bas muci jer zelim bebu bas :)
|
|
|
|