tajcy26 -> RE: Vanmaterična trudnoća (8.11.2014 19:21:08)
|
pozdrav! nova sam kod vas te bi mi jako pomogli sa odgovorima. prije dvije godine u devetom mjesecu imala sam vanmatericnu trudnocu na desnom jajniku te su mi ostranili desni jajovod. dobro sam se oporavila i od ove godine napravljene sve pretrage,znaci papa test uredan,brisevi uredni,suprug isao na spermiogram,bris uretre i sve u redu potpuno. zadnja mjesecnica 11.9.test radim 31.10.ogroman plus nitko sretniji od mene,zovem ljecnicu i dogovaram prvi pregled 5.11. medjutim dan prije 4.11.dobivam jake bolove,trbuh mi se napuhao i8 trese kao da sam u devetom mjesecu trudnoce i postaje mi vrlo lose odlazim na hitnu u petrovu kad ono sok opet vanmatericna trudnoca na ljevom jajniku...u roku sat vremena me operiraju jer mi se krv vec pocela izljevati u trbusnu supljinu. operacija je ok prosla,jucer otpustena iz bolnice no medjutim u bolnici jako skrti sa odgovorima tako da sam vrlo malo dobila odgovora na postavljena pitanja i sada mene muci do javljanja svojoj doktorici posto ima velikih razlika u oba dvijevanmatericne trudnoce,tojest u prvoj sam vrlo malo krvarila i nisam imala kateter,a u drugoj sada sam imala kateter i vjerojatno zato sto sam vec pocela krvariti u trbusnu supljinu ali najvise me muci sto sada dosta krvarim kao kad imam mjesecnicu te me to malo brine dali je to normalno da krvarim jer ponavljam u prvoj vanmatericnoj nisam poslje krvarila.[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|