Diabla -> RE: Epiziotomija (13.6.2010 23:06:32)
|
Sve to brzo prodje, kazem ti ja koja sam kukala ovuda po forumu mjesec dana, boli me rana, unutrasnja, spoljasnja, hemoroidi, i nisam znala da uzivam u bebici, koja sad ima godinu dana, i to je dokaz kako vrijeme leti. Nema pravila. Ali bolje da ti rade epiziotomiju. Mene su i sjekli i pukla sam. Tamo gdje su me sjekli brze je cini mi se zaraslo i manje je boljelo, a tamo gdje sam pukla me i dan danas zateze. Tako da je bolje da te oni sjecnu. Ja sam pukla jer sam se natezala kao krvnik 50 puta, jer mi kao bilo lakse da podnesem bol, ali sam samo sebi gore napravila. I ima kvalitet konca veliku ulogu u zarastanju. Kada me je sila dr mi je napomenula da su im konci nikakvi, kineski, i da sporije ispadaju. Ja sam imala dosta i unutrasnjih i spoljasnjih. 2 su otpala sama odmah u bolnici, a 3 mi je dr izvadila jer su me zatezali, ja sam trazila. Ja sam imala i kopcu na debelom crijevu, tj na ulazu[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sve sam isprobala haha. Ali sama sam kriva, jer sam se natezala bezveze, a i imala sam tezak porodjaj. Ti imas jos 6 nedelja, pa masiraj medjicu maslinovim uljem ili pij po jednu kasicicu ujutro. Malo i Kegela odradi. Uglavnom, nemoj se mnogo brinuti, sve brzo prodje. By the way, trazi anesteziju, i gotova stvar. IZVORNA PORUKA: Daca88 A koliko je cm bio rez,onako odoka? Ja se plasim da cu izgledati kao da me je petarda raznela[sm=smiley36.gif] A sad...cujem da postoje unutrasnji konci ako se pukne iznutra i spoljasnji konci... Oni unutrasnji se sami razgrade,istope[sm=zmeden.gif] A zasto ove spoljasnje nekome vade a nekom ispadaju sami,u cemu je fora,kvalitet konca,vrsta[sm=zmeden.gif] Majko mila,pa ja sam neki dan puknula od napona dok sam kakila tvrdu stolicu,kad tako olako pucam kako li cu tek na porodjaju[sm=zmeden.gif] . Hm...a jel moze traziti,moliti,preklinjati da ti ne rade epiziotomiju,pa makar na sopstvenu odgovornost[sm=smiley36.gif] ,ili ni ne pitaju samo seeekuuu[sm=hudicek1.gif] Bas sam se ufrkala,razmisljam o zenama kojima je epiziotomija isla skroz prema butini,i razmisljam o jednoj iz novina koja je tuzila dr.jer joj je tokom epiziotomije rasekao debelo crevo[sm=bad.gif]
|
|
|
|