Snelle -> RE: Epiziotomija (1.6.2010 21:49:01)
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Zene, jedno pitanje. Mene pocela da svrbucka rana od epizitomije,a taman prestao bol Jel' vas svrbuckala? I koji djavo sad da stavljam da me prodje to svrbuckanje, bojim se da ne pocne jace da svrbi joj snelle, ja ti tu ne mogu pomoci posto nisam imala epiziotomiju.,, ali pitanje: jesi sigurna da te bas rana svrbi??? ne znam...znam da kad rane (generalno) svrbe to znaci da prolaze ali ne znam za bas ranu od epiziotomije.. nisam ti od pomoci.. IZVORNA PORUKA: lanajelena Snelle sta stavljas na ranu? IZVORNA PORUKA: Snelle Stavljala sam Rivanol, a od veceras i kantarion da zaraste. Najgore od svega je sto sam se istripovala da mi je to svrbuckanje od pranja decjim sapunom, jer sam se sve vreme ispirala samo vodom dok nije prestao bol, a od sinoc tim sapunom, pa se bojim da mi nije poremetio mikrofloru vagine. IZVORNA PORUKA: buhla mozda je stvarno to svrbuckanje od zarastanja... tako je mene svrbuckala rana od cr, ja sam prskala octenisept. IZVORNA PORUKA: OTI batali ti taj sapun ipak.. IZVORNA PORUKA: Snelle Ma necu vise da ga koristim...a ja kao da napokon lepo ocistim ranu posle tolikih dana pranja samo vodom Ovako napamet bih rekla da je u pitanju zarastanje. I mene je, koliko se sećam.
|
|
|
|