Zemunka85 -> RE: Double test (10.6.2012 13:00:08)
|
Bas tako. Na IMD, uvode jednu po jednu, unutra sedi DR-koji se potpisuje da je test i radio i josdveneke :D. On ti saopsti rezultate i sta dalje. Meni je samo rekao "Rezultati su dobri". Ispod ima da ti kao preporuku zaokruzi (kucam po secanju) 1) Javiti se u gen savetovaliste 2) raditi tripl i sl 3).. 4)... 5)... - jedno od tih je i "Rezultati su dobri.Dalja kontrola kod ginekologa koji vodi trudnocu. Savetuje se EUZ u 21. nedelji trudnoce". - meni je to zaokruzeno Kada sam njemu odnela u DZ rez, ne da prokomentarise, jer nisam ni ocekivala, posto je ovaj rekao da je OK, vec da upise u karton, covek je pogledao i rekao "Dobri su". E onda sam a bolje da nisam, ovde sve to procitala i saznala. Kada sam dva puta bila kod privatnika (igrom slucaja kod dve razlicite DR, jer sam im pomesala imena) obema sam dala da vide, isto rekose OK. I najzad, kada sam zaglavila u bolnici zbog preuranjenih kontrakcija, sada vec isprepada svime sto sam saznala na forumu, navatam zamenika nacelnice da vidi i isto mi kaze :D. Eto ... Ja sam sve ovo saznala i 19. nedelji, tako da nazad nije ni moglo. Sa ove tacke gledista i da je moglo ne bih nista menjala. LM, sva tako isprepadana, pitam drgaricu koja je u isto vreme radila dabl, koliki joj je MoM, gde ona kaze "Ne znam sta je to". Kao sto ni ja nisam znala dok nisam dosla ovde. I da je ne bih preopterecivala, samo je pitam da mi izdiktira sve sa dabla i vidim da je i njoj sve OK, sem Mom kod freebhcg 2,11 ali isto niti zna sta je to, niti joj je iko ista rekao, tako da joj nisam unosila zabunu. Eto ... Ti odluci kako ces i sta ces. Ali bice dobro kako god da oducis, ne moze drugacije ;) Evo nadjoh svoje Free Bchg 78,4 IU/I jednak je 2.050 MOM PAPP-A 6,783 IU/I jednak je 1.667 MOM Down - pocetni 1:908 korigovani 1:15966 Edwards - pocetni 1:2230 korigovani 1:44596 Patao - pocetni 1:6692 korigovani 1:139837 NT: 1,4mm (CRL 65)
|
|
|
|