tuturutu -> RE: Double test (22.4.2010 21:11:23)
|
Cipiripi nemoj da se nerviras preterano...Ja sam dabl radila u 12. nedelji, pre 6. nedelja i nije bio dobar. Dobila sam slom zivaca i napad panike, pogotovo sto mi je doktor mrtav hladan rekao da dodjem za sest nedelja kada je vreme za tripl...i tako me ostavio da se borim sa svojim ludilom. Nisam mogla da sedim mirna i posle pet dana sam otisla kod druge dr..koja mi je posle ultrazvuka rekla da joj se cini da je beba manja nego sto pise...izmerila me je ponovo i i posle samo pet dana rezultat je bio neuporedivo bolji (prvi put je bio 1 prema 200, drugi put 1 prema 876....jako je vazno da li ti je doktor potrefio tacnu nedelju trudnoce...Ja sam uradila i tripl, on je bio dobar, ali nisam nista zelela da prepustim slucaju, pa sam isla na amnio...dobila sam rezultate pre dva dana i sve je u redu. Potpuno mi je jasno kako se osecas, jer sam ja bila u agoniji sest nedelja, ni na sta drugo nisam mogla da mislim sem na rezultate. Moj ti je najtopliji savet da ponovis dabl, ali tek za nekoliko dana, jer ti dan za danom ne cini razliku. znam da je to lakse reci nego uraditi, ali probaj da se ne nerviras, jer stvarno je rec samo o statistikama, nikako o tvojoj dijagnozi...do pre dva dana sam prolazila kroz isto i ako ikako mogu da ti pomognem, pitaj sta god zelis...Drzim ti palceve i sigurna sam da je sa tvojojm bebom sve ok...
|
|
|
|