pahulja76 -> RE: Double test (1.4.2010 15:07:25)
|
IZVORNA PORUKA: Manjika IZVORNA PORUKA: pahulja76 ovako izgleda cista [image]http://www4.slikomat.com/10/0401/3id-17.ned.jpg[/image] crno zasenceno al je problem sto je kao dupli mehur pa zbog toga ne mogu da lociraju gde se tacno nalazi a nije na srcu. + nalazi double i triple testa su odlicni i ne ukazuju na poremecaj jer kako mi dr kaze ovo nije genetski. Pa imala sam ja slično nešto, u 16oj nedelji su primetili da ima neka cistična formacija u moždanoj komori bebe, pa sam se upaničila, međutim moj doktor me smirio, rekao je da se ciste javljaju skoro kod svake bebe, pa isto tako i nestanu brzo, pa posle sam 7 dana kasnije ponovila u.z. i rekli su da je sve uredu. Prema tome, lekar je bio u pravu. Čim si zakazana za kordocentezu, verovatni si oko 21-22 nedelja. Jel tako? Moja prijateljica se jako uplašila, kaže da joj je dete sva u cistama. Do duše, meni nisu jasni latinski izrazi sa njenog nalaza. vidis, meni su cist unasli prosle nedelje i juce je jos uvek bila tu, nije nestala [sm=smiley13.gif] kao kod tebe. nisu mi jos zakazali kordo, tek treba da idem na konzilijum al oni ce me verovatno poslati na kordo jer sam danas usla u 19.nedelju i dok oni to pogledaju sledeceg cetvrtka bicu na poc. 20.ned.-odakle si ti, inace?
|
|
|
|