Anoniman -> RE: Double test (18.2.2010 18:30:43)
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR u pravu si ti....mislim da treba da rade po nedeljama od poslednje M-znaci kada po tome budes reicmo 12 nedelja, odes na UZ. Tada mere bebu, pa ti kazu da li se meri kao 12 nedelja ili manje, i zamole te da se vratis ako beba nije dovoljno velika...meni su tako uradili falilo mi nekoliko dana, pa su me poslali kuci i vratila sam se za nedelju dana kasnije.....IZVORNA PORUKA: Tasha RR Evo mog pitanja: Bila sam na pregledu 1. februara (ponedeljak), tada sam bila trudna VIII nedelja po poslednjoj M i VII nedelja po UZ. Dr je rekla da dođem za 6 nedelja da radi ekspertni, ali mene buni to što je rekla da će na tom UZ ustanoviti da li se trudnoća sustigla, u smislu nepodudaranja po poslednjoj M i po UZ. A ja računam, ako se sustigne, to je onda VIII+6 = XIV punih nedelja (već u utorak je XIV+1, moja dr radi samo ponedeljkom), a expretni i Double se rade između 12 i 14 nedelje. Idiotski mi je da se pravim pametna, jer da sam prvorodka i da nema RR, ne bih imala pojma šta treba da mi radi na sledećem pregledu i ne bih ni razmišljala dal ćemo promašiti odgovarajuću nedelju. A i da je promašimo, radiću Triple, jel? Pa nisam pametna. A još sam je pitala "Jel neće biti kasno?", kaže "Neće!" Znaš, ponoviću, da sam prvorodka i da nema RR ne bih ni razmišljala o tome...
|
|
|
|