RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

Rada T. -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (24.3.2012 22:03:08)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (24.3.2012 22:04:06)

hahahaha, genijalan je [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anoniman -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (24.3.2012 22:05:54)

blesan [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (24.3.2012 22:13:10)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

stji usisivac na sred sobe , ja brisem prasinu a zvercica juri ko na kerozin , naravno zapne i opruzi se kolika je
ustane i kaze mi :
sto si to natandarila ovde [sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Zverčica je fenomenalna!

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (24.3.2012 22:25:36)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Anoniman -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (24.3.2012 22:26:28)

hehe mogu da je zamislim [sm=smiley36.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (24.3.2012 22:27:38)

Anoniman -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (24.3.2012 22:30:47)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (24.3.2012 22:35:20)

indy_25 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (24.3.2012 22:45:10)

Joj Gagi slatka je [sm=smiley36.gif]

Prije mjesec dana moja Sarah se budila oko pola 6 ujutro i dodje mi i budi me. I ja pocnem da govorim njoj svako jutro ma sta si se bona nadigla u pola sest. I tako ja njoj svako jutro govorim i ona je to zapamtila. Jutros se probudila u pola 8 i dosla do mene i govori: Mama poja ses budi, budi ( budi se ) , poja ses ( pola sest ) mamaaaaaaa [sm=smiley36.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (24.3.2012 22:47:18)

Sanjica26 RR -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (24.3.2012 22:48:42)

E, ova deca me uvek nasmeju[sm=smiley36.gif]

snješka -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (24.3.2012 22:49:49)

Ovo je definitivno najljepša tema ovdje.
Odvela ja Selenu u igraonicu danas, nakon baš dugo vremena.
U igraonici ima 4-5 djece. Ulazi Selena i kaže: ej, evo i ja sam stigla. [sm=jezicek.gif] Kao da je nju neko očekivao.[sm=smiley36.gif]

MERYEN -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (24.3.2012 22:51:25)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (24.3.2012 22:51:38)

MERYEN -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (24.3.2012 22:52:31)

IZVORNA PORUKA: indy_25

Joj Gagi slatka je [sm=smiley36.gif]

Prije mjesec dana moja Sarah se budila oko pola 6 ujutro i dodje mi i budi me. I ja pocnem da govorim njoj svako jutro ma sta si se bona nadigla u pola sest. I tako ja njoj svako jutro govorim i ona je to zapamtila. Jutros se probudila u pola 8 i dosla do mene i govori: Mama poja ses budi, budi ( budi se ) , poja ses ( pola sest ) mamaaaaaaa [sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

prase -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (24.3.2012 22:56:26)

Kaze meni moj sin (sapuce mi na uvo): "Mama, da ti kazem jednu tajnu?"
Sapnem ja njemu: "Kazi sine"
"Ti ces da mi kupis helikopter"
"Molim? Ne znam ja za to"
"Da mama, zato sto je taaaaaaaajnaaaaaaaaaaa"

Ja bih njemu da objasnim da tajna i obecanje nisu isto, ali on meni od tada samo namiguje (sa oba oka naravno) i potseca me na nasu "tajnu". Blesavog li deteta...

indy_25 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (24.3.2012 23:03:32)

IZVORNA PORUKA: prase

Kaze meni moj sin (sapuce mi na uvo): "Mama, da ti kazem jednu tajnu?"
Sapnem ja njemu: "Kazi sine"
"Ti ces da mi kupis helikopter"
"Molim? Ne znam ja za to"
"Da mama, zato sto je taaaaaaaajnaaaaaaaaaaa"

Ja bih njemu da objasnim da tajna i obecanje nisu isto, ali on meni od tada samo namiguje (sa oba oka naravno) i potseca me na nasu "tajnu". Blesavog li deteta...

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

snješka -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (24.3.2012 23:07:01)

Joooj prase [sm=smiley36.gif]
Neki dan je Seleni njen ujak nešto šaptao i rekao da je to njihova tajna. Došla je odmah da mi prepriča, ali da joj je rekao da ne smije nikome pričati, jer je to tajna. "Ne smijem ti reći da mi je ujko rekao......to je naša tajna". [sm=smiley36.gif]

indy_25 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (24.3.2012 23:10:03)

Hahhahah Snjeska dobra je. To je isto kao ona prica pusila zena krijuci od muza i rekla djetetu nemoj da kazes tati da ja pusim. Dosao tata s posla a djete reklo tata tata ja tebi necu reci da mama pusi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

madre -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (24.3.2012 23:32:17)

joj, ne zna se ko je blesaviji[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ognjenka -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (26.3.2012 11:54:25)

Slavili smo Mladence i u subotu i bio je moj sestric Koki(skoro 3 god.) i kumce Ivana(1.5 god.).

situacija 1: igraju se njih dvoje sa onom kockom koja sa jedne strane ima zupcanike,sa druge svira, sa trece ima brojeve itd.
Zaglave se ti zupcanici, a mala Ivana kaze njemu "Koko, pomogi mi!". A on harambasa kaze "Ivana, nisam ti ja stjucnjak" [sm=jezicek.gif]

situacija 2: otela ona njemu loptu (iako je svako dobio svoju), on se mrsti, ali nece da joj otme na silu, nego dodje kod mene i kaze "Tetka, uzela mi je". Ja mu dam drugu loptu, njenu roze boje, i kazem "Evo daj joj ovu, a ti onda uzmi od nje svoju sa Gormitima. Moras da budes malo mudar jer si pametan decko".
Ode on i brzinom svetlosti otme svoju loptu, da njoj njenu, i dotrci do mene i kad je video da se ona nije rasplakala i da je plan uspeo, kaze "Tetkaaaaa, bicu mudar od sad!"

tijatija -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (26.3.2012 12:02:19)

Komsinaca dolazi jutros na kafu i obrca se najstarijoj :" Kako si slatka lutkice mala"
A ona ce njoj :" znas sta .... nisam ja lutkica ja sam Necka , jeli mama nisam ja lutka " [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (26.3.2012 12:07:13)

IZVORNA PORUKA: Ognjenka

Slavili smo Mladence i u subotu i bio je moj sestric Koki(skoro 3 god.) i kumce Ivana(1.5 god.).

situacija 1: igraju se njih dvoje sa onom kockom koja sa jedne strane ima zupcanike,sa druge svira, sa trece ima brojeve itd.
Zaglave se ti zupcanici, a mala Ivana kaze njemu "Koko, pomogi mi!". A on harambasa kaze "Ivana, nisam ti ja stjucnjak" [sm=jezicek.gif]

situacija 2: otela ona njemu loptu (iako je svako dobio svoju), on se mrsti, ali nece da joj otme na silu, nego dodje kod mene i kaze "Tetka, uzela mi je". Ja mu dam drugu loptu, njenu roze boje, i kazem "Evo daj joj ovu, a ti onda uzmi od nje svoju sa Gormitima. Moras da budes malo mudar jer si pametan decko".
Ode on i brzinom svetlosti otme svoju loptu, da njoj njenu, i dotrci do mene i kad je video da se ona nije rasplakala i da je plan uspeo, kaze "Tetkaaaaa, bicu mudar od sad!"

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (26.3.2012 12:10:29)

IZVORNA PORUKA: Ognjenka

"Tetkaaaaa, bicu mudar od sad!"

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>