RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

pepeljuga -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (14.4.2012 17:01:14)

Jao, ona je sou, bas se nasmejah [sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (15.4.2012 13:39:07)

IZVORNA PORUKA: mamamikka

[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] pokvaren čarobni štapić...

[sm=jezicek.gif] tako nekako [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Dve_srece_najvece_ -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (15.4.2012 14:25:05)

"Ne diraj seko, ne diraj" vice Sara Petri dok sama otvara fioku koju ne sme da dira...a Petra cak ni nije u sobi [sm=smiley36.gif] Mislila je da ce me prevariti dok ne gledam u nju [sm=smiley16.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (15.4.2012 14:55:00)

Hheheheh [sm=jezicek.gif] dusa lepa pamnetna [sm=smiley31.gif]

mamamikka -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (15.4.2012 15:43:31)

male mustre...[sm=smiley36.gif]

Maya21 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (16.4.2012 11:02:58)

Spremamo se mi da krenemo sa večere juče a Tadej sav ozbiljan: Sačekajte malo, nisam još popio moju kaficu, misleći na neskvik koji mu je Nedja napravila [sm=smiley36.gif]

Dve_srece_najvece_ -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (16.4.2012 12:55:59)

Dajem jutros Petri cokoladu da odnese baki i da joj kaze srecan rodjendan.... Ona ode...daje baki cokoladu, kaze "setan rodendan, otvoji , otvoji , otvoji " i jos rukicom drzi cokoladu [sm=smiley36.gif]

Na kraju su ona i Sara jele cokoladu, a baki dotekli samo lesnici [sm=smiley36.gif]

Ognjenka -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (17.4.2012 11:05:09)

Moj sestric (koji je opsednut automobilima-to je vazno za ovu pricu) je za 3. rodjedan dobio bicikl za veliku decu sa pomocnim tockicima, koji je jako zeleo.
(Ali, ja mojam da imam taj bicikj! Mojam, ja sam vejiki!)
Ali...onda je shvatio da tu mora da okrece pedale i da ne moze da se odguruje nogicama kao na malom plasticnom triciklu koji je do tad vozio. Naravno, lakse mu je da izbegava da vozi novi bicikl. Moja sestra ga ubedjuje da treba da vozi novi bicikl:
-Sine, ti si sad veliki. Hajde da spakujemo mali bicikl za novu bebu, koji ce da rodi mama ili tetka. Ti ces biti dobar bata pa ces da cuvas mali bicikl za novu bebu.
on se misli, mrsti...na kraju sidje s bicikla i kaze
-dobjo mama. Ja cu da dam bebi novi bicikl, ali se nadam da ce ta beba doci u svojim autom i nece voziti tatin i moj auto. Ni dedin.
[sm=zmeden.gif]

Figaro88 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (17.4.2012 14:50:33)

Sreca mala[sm=smiley36.gif]

boba 11 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (26.4.2012 8:33:20)

Sad sam se nasmejala.Juce smo mackali nokte i to lakom sa sljokicama .Ana sad gleda u njih i kaze" vidi ne rade vise lampice sad su se ugasile" pitam gde ?" Pa tu na mom prstu" Okrenula dete rukicu pa sljokice ne sijaju[sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (26.4.2012 8:40:35)

[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]
jao baš se nasmejah!!! klinci su sjajni.

Mog sina čuvaju baka i deka i uvek su celo pre podne napolju u dvorištu. ALi pošto ima puno mačaka desi se da se neka iskaki baš na njegovom pesku za igranje. Neki dan Danilo viče baki: "BAkoooo ma sta je ovo! Ovaj deda nije pocistio nmacina gonca i ja sad moram u govna da se igram!" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

NadaR -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (26.4.2012 8:57:56)

[sm=smiley36.gif] genijalni su [sm=bravo.gif]

Mi pricamo sa djeverom na skype i kaze on Milosu > Stizzem ja uskoro pa cemo traziti sebi neke ribe nas dvojica.
Na to ce M> Aha, ima ovde kod nas punooo u Vrbasu ali mi ne da mama da idem da ne padnem u vodu [sm=jezicek.gif]

viking -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (26.4.2012 9:21:46)

Genijalci maleni [sm=bravo.gif]

Modessty -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (26.4.2012 9:28:50)

Kako oni drugačije razmišljaju. Mi smo smejali neki dan kad je mm pokušavao Danila da nauči da pije na novu vlašicu. To su one no spill na cevčicu, ali baaaš jako treba da se povuče da bi krenuo sok iz flašice. I kaže mm Danilu da jako povuče (da uvuče vazduh), a on uhvatio cevčicu zubima i vuče li vuče! [sm=smiley36.gif] Kaže: pa tata jeko si mi da vučem![sm=smiley36.gif]

A r slovo nikako da izgovori. I Sve priča u ženskom rodu: mama ja sam pala, uzela sam sok, videla sam jibicu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Lilla -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (26.4.2012 10:16:49)

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Mi pricamo sa djeverom na skype i kaze on Milosu > Stizzem ja uskoro pa cemo traziti sebi neke ribe nas dvojica.
Na to ce M> Aha, ima ovde kod nas punooo u Vrbasu ali mi ne da mama da idem da ne padnem u vodu [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif]

Ognjenka -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (26.4.2012 10:27:01)

Joj, kako su slatkiii [sm=bravo.gif]
Evo ja opet o sestricu (3 god.). Ja u kuhinji, on u sobi, gleda Nodija.
Zavrsila se epizoda, a on se iz petnih zila dere iz sobe:
-tetkaaaaaaaaaaaaa, jos Nodija mi pustiiiiiiiiiiii !
onda se ja derem ih kuhinje
-evooooooo ideeeeeem
a on iz sobe:
-daaaaaaaaaaaaj tetkaaaaaaaaaaa NE VICI!

tanjica85 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (26.4.2012 10:35:44)

moja cera: Mama, jel tebi zao sto si bila debela? Meni je zao.
Sin: Mama, ja vise volim tvoje sestre, nego moju. One mi stalno kupuju cokolade, smoki,crtace, a ona mi sve uzime. Jos sve cokolade pojede [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a one nisu takve

Figaro88 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (26.4.2012 12:22:43)

Gleda Andrea samnom slike trudnickih stomaka i ja joj kazem da ce i mami takav stomak da bude kad bude trudna a ona me pita":Mogu li i ja da imam bebu?
Ja:Ne,ti si jos mala.
Ona:A hoce tebi doktor da stavi bebu u stomak?[sm=zmeden.gif]
Jutros je oblacim i majica nece da joj predje preko glave a ona se dere: Mama izgubila sam se,i cim je presla kaze: Dobro je nasla sam se[sm=jezicek.gif]

Lilla -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (26.4.2012 12:33:54)

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Jutros je oblacim i majica nece da joj predje preko glave a ona se dere: Mama izgubila sam se,i cim je presla kaze: Dobro je nasla sam se[sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

lanica82 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (26.4.2012 12:58:07)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ognjenka -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (2.5.2012 9:05:14)

Pita moja sestra njenog sina (3 god.)
-hoćeš da ti mama rodi batu ili sestricu?
a ona kaže
-hocu mama! I batu i sestricu i prasence i kucu i pužića [sm=

Olga75 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (2.5.2012 9:29:42)

[sm=smiley36.gif]
on to kao narudzbu [sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (7.5.2012 21:05:39)

juce sam pravila sne nokle i ajde da se pojedu , stavila na sto a zvercica pita :
sta je toooo ?
matori joj kaze : pticije mleko
a ona sokirana :
mamaaa , muzila si pticuuuuu [sm=smiley3.gif]
evo je i danas u nevolji [sm=smiley36.gif]

indy_25 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (7.5.2012 21:14:08)

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Gleda Andrea samnom slike trudnickih stomaka i ja joj kazem da ce i mami takav stomak da bude kad bude trudna a ona me pita":Mogu li i ja da imam bebu?
Ja:Ne,ti si jos mala.
Ona:A hoce tebi doktor da stavi bebu u stomak?[sm=zmeden.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Olga zvercica je legenda [sm=smiley36.gif]

Figaro88 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (9.5.2012 7:54:00)

Sedimo napolju i Andrea se igra u dvoristu i dere se -Mama,krokodil,dodji vidis.Ja odem i nista mi nije jasno kad ono guster stoji na zidu,a Andrea sva odusevljena[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>