NadaR -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (28.1.2012 11:53:12)
|
IZVORNA PORUKA: vukosava KAFA kafa je jedno jelo za odrasle služi i za rastenje repova na deci kafu najviše izmišljaju gosti zato što oni dođu pa svašta izmišljaju ja ništa ne volim kafu. ZIMA I LETO zimi te grde što se ne kupaš a leti se kupaš pa te grde. SRCE srce je organizam od čoveka što ima čovek u stomaku da mu prima hranu lupeta se kad ideš trčeći srce se piše kredom na tarabe a može i na zidu kod šporeta srce moje i tvoje srce je mnogo lomljiva stvar pa moraš ponovo da oštriš olovku srce nam služi kad se uplašimo da se pipnemo za njega da li smo još živi. ROĐENDAN rođendan je jedan dan za rođenje za rođendan ti poklone nešto što su te vukli za uši za rođendan se pravi torta da je jedeš sa svećicama samo to mnogo gosti vole i tebi ostane malo slavi se kad neko puni šest godina zato što je onda on slavan Razlika izmedju sela i grada? Paaaa u selu je trava cela, miiiiislim iz jednog dela, a u gradu je isprekidana . Gde je lepše živeti - u selu ili u gradu? - Ja mislim na moru. :-) Šta je brak? Brak je kad momak i devojka odu prvo u crkvu, a posle u banku ili poštu, nisam baš siguran. I šta su oni posle toga? Pa baba i deda!! A zašto si se ti zaljubio u tu devojčicu? -Pa jako je lepa, ima dugu kosu i slaže mi se uz mene! -Ima lepu odeću, moze da se lepo obuče i ima svoj stan. Kredit - to je ono u telefonu. Kada ti se potroši a ti uključiš punjač i imaš kredit. - moja mama traži od tate da joj da na kredit platu jer je ona ta koja je završila fakultet. Šta je to politika? -Ima nekoliko vrsta. Jedna su neke novine pa se čitaju, a druga je kao kolač. -Kolač? -Da, to meni moja mama ponekad daje. Unutra ima čokolada a ponekad i spolja ima čokolada. -A ko su političari? -To su ljudi koji prave politanke. Bogatstvo - moja mama baš voli pare. Volim i ja i nikom ih ne dam. - to je kad kupuješ sve pa ti opet na kraju bude dosadno Psiholog - ti si psiholog ako nekoga hipnotišeš. - on pomaže ljudima. Daje savete. Npr da ne jedeš nešto bajato. - on te pita jel znaš TO i ako ne znaš onda ne mozeš u školu jer ne znaš šta je TO. - liči mi da je jako star i da je jako glup. Reklame - one sluze da ideš da piškish ako ti se piški. Venčanje - to je kad nadješ momka da se ozeniš ali prvo moraš kao moja tetka da ga varaš Kako se zovu ljudi koji rade u banci - pa ne znam, nisam ih pitala. Šta je benzin? " Pa. ..to je neka masnoća koja se sipa u kola da bi radio brže njegov organizam " Država je jedna zemlja... gde ljudi žive... tu može i ponekad da raste cveće ili seno... može paprike i ostale salate... PRIBOR ZA JELO??? "ne znam šta je pribor al znam šta je jelo" "pasulj ,grašak,supa ,džem " "to je ono što služi da ljudi ne bi bili prase " Prezime služi da se ljudi ne bi zvali sa 'ej " Reklame služe da se glumci odmore. ŠTA RADI MATIČAR? -Matičar radi nešto romantično. -Uči decu matematici. -Matičar je kao neki čovek što ispituje mlade. -On kaže: "Samo malo sačekaj da ovog supruga i ovu ženu nešto pitam pa ću onda da potpišem". -Pita da li pristaje ti i on. On kaže "da" i onda bude aplauz. Onda pita devojku "da li ti pristaješ da se udaš za njega", ona kaže "da" i ponovo bude aplauz. -Da bi žena shvatila koliko ga voli muž i da bi joj značilo to da će muž da uradi sve što je matematičar rekao. Šta je karakter? - to je sport. moj brat je karakterista. - to sam video u zoološkom vrtu, ima rogove, ali nema rep. Šta je pubertet? - neizlečiva je to bolest. i doba kad ti brkovi porastu preko noći. - to je kad prestaneš biti devojčica i slobodno možes da se šminkaš - kad sam sa dedom stalno pričamo o devojkama iz tog puberteta Kako se prave bebe? - one se prave od babica u porodilištu. - sramota me da kažem jer je to bezobrazan posao. - prave se noću zato žmure kad se rode. - to je jedan glupav posao za koji se prima dečiji dodatak. - bebe se prave od rode ili od kupusa. kako ko voli. - bebe se prave kad si dobar pa ti rode brata, a onda je on glavni pa si džabe bio dobar. Šta je droga? - moj deda se drogira. on je dijabolicar i svaki dan daje sebi drogu iz šprica. Šta je aerobik? - to je stočni aerodrom. - kad trčiš uz muziku a nisi balerina. - da bi dobio aerobik moraš biti puno debeo. - u to veruju samo ružne tete. Gde je Amerika? - to su oni što ne znaju gde je Srbija. - tamo su živeli kauboji i indijanci, ali su se poubijali pa sad žive samo glumci. Za šta služ kompjuter? - on služi da mama i tata ne spavaju više zajedno Ko je bio Ivo Andrić? - on je bio zidar i napravio je najveći most na Drini, al mu nisu platili. Šta je kloniranje? - to je kad se klovn nervira. - to se radi na ovcama, a posle će na nama. Šta je mafija? - kad se kradu trešnje to nije mafija. IZVORNA PORUKA: branki suuuper,bas me opustilo ovo[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|