Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.10.2011 18:04:06
|
|
|
|
simke
|
.
< Poruku je uredio simke -- 16.10.2011 18:06:04 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.10.2011 18:04:48
|
|
|
|
simke
|
Veliki filozofi
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.10.2011 20:21:23
|
|
|
|
viking
|
Marko: Hajde da pišemo pismo Urošu, ja pričam a ti piši. Ja: Važi. Marko: Zdravo Uroše, ti si meni mnogo dobar drug i ja te mnogo volim, volim kad idemo negde kolima, kad mi praviš špagete bla,bla,bla... ... posle 20 minuta... Ja: Super, sada ćemo da ostavimo pismo ovde da ga Uroš pronađe ujutru pošto sad spava. Marko: Ali ja hoću sada da mu damo. Ja: Nećemo da ga budimo, videće kada se probudi. Marko: Dobro, onda hajdemo da pečemo kobasice, onda će miris da širi po kući pa će se Uroš probuditi jer će hteti da ih jede. Onda ćemo mu dati pismo! Eto, to vam znanje iz crtanih filmova primenjeno u svakodnevnom životu :)
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.10.2011 20:26:57
|
|
|
|
Lu
|
Probudiće se sigurno na miris kobaja!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.10.2011 21:30:44
|
|
|
|
viking
|
Vidiš kako je lukav, koristi njegove slabosti protiv njega
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.10.2011 21:33:31
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahahhah kakav kralj.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.10.2011 21:35:36
|
|
|
|
lanajelena
|
Posto je tek sutra plata ,sve se naravno potrosilo a imam obicaj da posejem svuda pare i tako trazim ja po stanu kad dolazi Lana L: sta to radis ja: trazim pare L: sad cu ti doneti tvojih hiljadu evra ja: (odakle mi tolike pare) vraca se sa deset_ dinara
< Poruku je uredio lanajelena -- 19.10.2011 21:36:25 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.10.2011 21:38:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Kakav je on kralj viking, ja sam ostala bez teksta Jelena, pošalji je u radnju, možda ubedi tetu u radnji da je to hiljadu evra
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.10.2011 21:39:44
|
|
|
|
madre
|
joooj, ludi su skroz
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.10.2011 21:43:25
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Kakav je on kralj viking, ja sam ostala bez teksta Jelena, pošalji je u radnju, možda ubedi tetu u radnji da je to hiljadu evra jednom je mene ubedjivala da mogu da joj kupim onu masinu za ves parama iz njene kase
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.10.2011 21:52:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad smo već kod provala, uhvatio mm malog guštera i doneo ga Neši. Igra se on sa njim ( ) i odlučimo da mu napravimo mini terarijum (da, totalno smo prsli), i kažem Neši da ćemo sutra da skupimo kamenje da ubacimo, i da ulovimo neku mušicu da ga nahranimo, kaže Neša sav oduševljen "jeeeee i onda će da bude debeo pa ćemo da ga pojedemo"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.10.2011 21:57:16
|
|
|
|
viking
|
Hahaha, mamin gastronom Ajde brzo neki recept sa gušterom u Dijetalni meni
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.10.2011 21:57:17
|
|
|
|
lanajelena
|
...sto izgladnjujes dete
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.10.2011 22:04:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo čekam da kaže vaspitačicama da ga mama hrani gušterima pa da napravim kolače da dočekam ove iz socijalne službe
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.10.2011 10:01:35
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR odlučimo da mu napravimo mini terarijum (da, totalno smo prsli) Znala sam da ćeš kad-tad popustiti
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.10.2011 10:07:10
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Kad smo već kod provala, uhvatio mm malog guštera i doneo ga Neši. Igra se on sa njim ( ) i odlučimo da mu napravimo mini terarijum (da, totalno smo prsli), i kažem Neši da ćemo sutra da skupimo kamenje da ubacimo, i da ulovimo neku mušicu da ga nahranimo, kaže Neša sav oduševljen "jeeeee i onda će da bude debeo pa ćemo da ga pojedemo" Naučilo dijete da tako ide sa prasićima
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.10.2011 10:59:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Hahaha, mamin gastronom Ajde brzo neki recept sa gušterom u Dijetalni meni
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.10.2011 11:41:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Tako mi i treba kad ga od malena učim da su zeke i jage divne životinje a najlepše na tanjiru
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.10.2011 11:41:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.10.2011 11:52:31
|
|
|
|
Maya21
|
joj svi su genijalci! dugo nisam svracala u ovu temu lepo sam se ismejala pre posla
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 23.10.2011 15:48:49
|
|
|
|
zoća
|
zaspala Teodora sa Mihajlom u jednom trenutku čujem da traži bubu to je inače cucla otrčim u sobu a Teodora onako sanjiva gura mu daljinski u usta
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 30.10.2011 14:40:53
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
Maja je bila na vikendu kod prabake,posto je dosao ujak iz BG,ona gaa obozava jer je stalno negde voda,elem juce je imao posla kao sportski lekar se reprezentacijom rvaca pa je poveo maju u veliiiiiiku halu portova,tamo se ona istrci izdivlja pa je posle ko bubic a,nakon treninga otisli su u restoran kamel na kafu sa svima....na sred restorana raste drvo.....kaze ujak samo sam na trenutak sklonio pogled sa maje kad nje nema.....kad ono tri konobara je skidaju sa tog drveta,kaze nigde maje,samo grane,lisce susti....i na kraju su je skinuli,odakle joj te fiks ideje ja nemam pojma,lepo bi me zemlja progutala da sam bila tamo!!!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 30.10.2011 14:50:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Crvenkapa hahahahahahha onaj je genijalna Meni su klinci super kad udju u onu fazu da pocnu da lazu, tipa video sam dinosaurusa u zooloskom vrtu (u kom nikad nije ni bio) ili nesto slicno. Preslatkoca je skoro bojkotujuci poparu sav ozbiljan izjavio da mu je doktor zabranio da jede ljigave stvari
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.11.2011 9:05:05
|
|
|
|
Lu
|
Vrti Roko prema meni prstom, onako prijeteći, ja se iznenadila šta sad to -Šta to radiš, nemoj da ti pojedem taj prstić -Ma mama ja to samo češkam zrak! Mangup mali
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.11.2011 9:07:13
|
|
|
|
lesica
|
Car
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?