Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.8.2011 11:33:48
|
|
|
|
gagana83
|
Sad sam se setila jedne Uine odvale jos od pre par meseci. Uletela je u kupatilo dok je mm bio unutra. Ja trk za njom a ona ugledala tatinog ... pa mi kaze " Mama,tama ima jep"(rep)
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.8.2011 11:35:02
|
|
|
|
JMPM
|
Pre koji dan je imao biser. Rekao mi je - "Mama, pujao godinu", ja ga pitam "Sta si isprljao?". On opet kaze "Godinu" i pokazuje palac umazan od cokolade Juce je bio vragolast i hteo da ubaci auto u tatin tanjir sa supom. Mm mu kaze S dosta je, nemoj vise, to nije lepo. On i dalje nastavlja sa sve osmehom koji pleni. Mm opet kaze dosta je, brojim do tri. I pocne Jedan, a S nastavlja Dvaaaaa ...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.8.2011 11:38:54
|
|
|
|
gagana83
|
Mamice, ljubac za Stefu Da kopiram iz druge teme Ja: "Sta jedes to? Suvu sljivu?" Una: "Da. Suva siva, nije moka"(suva sljiva, nije mokra)
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.8.2011 11:47:42
|
|
|
|
viking
|
Ma, vrh! IZVORNA PORUKA: gagana83 Sad sam se setila jedne Uine odvale jos od pre par meseci. Uletela je u kupatilo dok je mm bio unutra. Ja trk za njom a ona ugledala tatinog ... pa mi kaze " Mama,tama ima jep"(rep)
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.8.2011 11:49:40
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ma, vrh! IZVORNA PORUKA: gagana83 Sad sam se setila jedne Uine odvale jos od pre par meseci. Uletela je u kupatilo dok je mm bio unutra. Ja trk za njom a ona ugledala tatinog ... pa mi kaze " Mama,tama ima jep"(rep) Mene je S nedavno pitao gde mi je pisa
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.8.2011 21:44:16
|
|
|
|
Lu
|
Mama treba mi neko da mi rodi mušku bebu,...pošto ti ne možeš...a gdje ću naći curu u koju ću se zaljubiti, ne mogu više čekati I bilo je još pitanja u tom smislu kako hoće da bude tata, i sve to u desetak sekunsi, ja sam se šokirala
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.8.2011 22:01:54
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: mrvica putujemo Jovana i ja autobusom i njoj se prikakilo,a ja joj kazem da se strpi malo sad cemo da stignemo,kad ispred nas sede dva coveka i razgovaraju pa ce jedan da odgovori onom drugom "ma kaki", a moja Jovana ce na to iz sveg glasa pa sta i meni se kaki pa moram da trpim
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.8.2011 23:00:36
|
|
|
|
Mivica
|
Pre par dana sam se ošišala, prilično kratko za moj ukus. Vraćamo se od mojih i Boris se nešto raspričao kao i uvek o automobilima (opsednut!) i kaže mi: -Znaš, mama, pop kupio novi auto! -Koji pop? -Onaj što dolazi kod nas da krsti za slavu! Mnogo lep pop! ... -Mama, sad imaš istu frizuru kao pop! -E, super, blago meni! -Samo treba da pustiš bradu da i ti budeš lepa kao pop!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.8.2011 23:12:49
|
|
|
|
Brana
|
jaoj Mivice kakav je pametnik! Danas sam se sita ismejala mom sinu,izasli smo napolje,ljuljali se,kada je sisao sa ljulje,uzeo je da se igra sa stapicima od drveta,sa njima je crtao po zemlji i sada video je pikavac,krenuo da uzme,i ja mu kazem:"To ne moze da se dira,to je prljavo",a on se okrenuo prema meni nasmejao se i rekao:"Okej mama" crkla sam od smeha,i sada kada mu nesto kazem da me poslusa kaze "Okej"i smeje se..srce moje maleno!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.8.2011 23:18:16
|
|
|
|
Mivica
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.8.2011 23:29:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Lepa kao pop
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.8.2011 23:33:38
|
|
|
|
Mivica
|
Novi standard lepote
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.9.2011 13:41:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Odvikavamo se od cucle, jedino još spavamo sa njom i ujutro tražim da mi je da, malo se nećka, pa ide ono: bebe koriste cuclu, a ti nisi beba. Šta si ti?- Veki bato(veliki bato ) Jutros ustao, i nešto ne da cuclu. Počeo da plače, ja opet isti scenario: Miko, pa ti nisi beba, ti si veliki bato... A on onako kroz plač besno procedi:mmmama, neeee bato, beba!!!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.9.2011 13:43:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Mivice tvoj mali je genijalan
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.9.2011 22:22:24
|
|
|
|
Anitaaa
|
Srušilo se nešto kod komšije u stanu i moj Maki sav se uzmuvao,gleda levo desno,iskolačio oči pa kaže: -Šta to bi mama?Neka krava ušla ? Ja sam se valjala od smeha.Nisam mogla da stanem punih pola sata a on sve vreme ponavlja -Nemoj da se smeješ,čuće te krava pa će da dodje
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.9.2011 22:29:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Na Ivinim kolicima ima prečka kao tacna na stolici za hranjenje. Juče joj dam poklopac od tegle da se igra ali ga napunim vodom i spustim ispred nje, ona ga prevrne, prospe vodu, sagne se i počne da pije....
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.9.2011 14:05:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj sin definitivno voli da zabavlja publiku Juče je sam od sebe počeo da se igra "mađioničara"-kao sakrije rukicu ispod pokrivača: pita me: de ruka??? onda ja pitam: pa gde je ruka Mišo? a on je onda naglo izvuče (kao da je izvadio buket iz šešira ) i kaže:eeee! I tako 100 puta A onda kaže: tata paa (tata spava), legne na bok, zabaci glavu i počne da oponaša hrkanje I zna čovek da je to smešno-zabavljač!!!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.9.2011 14:09:23
|
|
|
|
vonavoj
|
deca su genijalna!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.9.2011 14:09:38
|
|
|
|
Brana
|
mica mala A moj mali foler se uvece pravi da spava,i malo po malo se nogicama odupire da dodje do ivice kreveta da sidje,cim ga ja pogledam on stane i kao spava,cim ja okrenem glavu,Laki je sve blize ivici
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.9.2011 14:10:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Videćeš i sama uskoro Brano, i moj se tako kao počeo folirati, kao nisam ja Počelo je počelo
< Poruku je uredio n i n a -- 8.9.2011 14:12:42 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.9.2011 14:19:12
|
|
|
|
Brana
|
Ma sada su sou,toliko su slatki i smesni ...da ih gnjavis po ceo dan..
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.9.2011 0:20:09
|
|
|
|
Mivica
|
Večeras Boris otvorio prodavnicu na terasi, Todor i ja smo pazarili . Kupam ga ja posle toga i pitam: -Jesi li zaključao prodavnicu? -Nisam! -A šta ako neko provali? -Ma, neće, ostala mi žena unutra da spava! (inače, već nekoliko dana ima ženu) -A što spava u prodavnici?! - Pa, treba malo da mi dođe druga žena! Pitam se...je li to od tate naučio?
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.9.2011 0:22:53
|
|
|
|
Brana
|
jaooj kakav pametnik
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.9.2011 0:24:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Mivice, kako to decu vaspitavaš!? U Makedoniji, srećemo jednog makedonca (gle čuda!? ), čovek prišao da popriča, kaže on živi još po SFRJ, bla, bla, odlazi, a Luka pita šta je to čika pričao... MM objašnjava kako su nekada Srbija, Hrvatska, Makedonija, BiH itd bile jedna zemlja, SFRJ, tek će Luka "Misliš, nekada je ceo svet bio Srbija?"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.9.2011 0:26:05
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?